top of page

CHSJD C 7-40 Infantil A


Últim partit de l'any per a l'Infantil Masculí "A" del Club, aquesta vegada desplaçant-se a la localitat veïna de Sant Joan Despí. Aquesta vegada l'equip es va concentrar al Pavelló Juan Carlos Navarro i va anar caminant tot junts fins al pavelló de Sant Joan Despí, en el que va significar una gran experiència en equip i fer pinya.

La sortida no va ser bona, es van perdre dues passades en els dos primers atacs i la defensa donava massa facilitats, fet que va propiciar un temps mort quan tant sols s'havien disputat 1 minut i 30 segons de partit. A partir d'aquí l'equip va posar una marxa més i es va dominar el partit en totes les fases; la defensa tenia un gran ritme, pressionava al rival i es recuperaven pilotes netes que permetien ràpides i nombroses sortides al contracop. En les accions d'atac posicionat, quan es tenia paciència i s'elaborava l'acció, es podien veure bones accions col·lectives. D'aquesta manera s'arribava a la conclusió del primer període amb un clar 2 - 18 en el marcador.

A la represa, l'equip va sortir encara molt més endollat i en pocs minuts aconseguia una diferència de 20 gols en l'electrònic, fet que oblidava al tècnic local a demanar temps mort. Eren els millors minuts del nostre conjunt, que no baixava els braços i a partir d'una bona feina defensiva anul·lava completament al rival. A mesura que transcorrien els minuts, la diferència en el marcador cada vegada es dilatava més, fet que va acabar fent baixar lleugerament el ritme, especialment defensiu, al nostre conjunt. Aquest fet, d'altra banda també normal amb la dinàmica del partit, va fer que s'acabessin rebent alguns gols en els instants final.

En conclusió, bon partits dels nostres nois que van lluitar i van treballar de valen en un partit en el que el més fàcil hagués estat relaxar-se si s'hagués mirat el marcador. Un partit que va deixar molt bones sensacions per a tancar l'any.

Ara toca descansar i preparar-se per a reprendre l'últim tram d'aquesta Primera Fase al mes de gener, quan estaran en joc les dues places que donen accés a la Segona Fase.

bottom of page