top of page

Infantil A 25-33 CHSES


Primera derrota de la temporada per a l'Infantil "A" a Primera Catalana, davant del rival directe i més dur del grup, que col•loca a l'equip segon classificat a 2 punts del líder.

Les expectatives per al partit eren màximes: ambdós equips líders empatats amb 11 punts, cap derrota, un empat a 20 al partit d'anada i la resta de partits guanyats amb solvència per les dues parts. En joc, el liderat del grup, malgrat els dos primers classificats obtenen l'accés a la Segona Fase de Primera Catalana.

L'inici de part va ser intens; dos equips motivats, amb respecte cap al rival i amb les idees clares del seu joc, respectivament. Malgrat un bon inici a nivell defensiu i de combinació en atac per a superar la intensa i pressionant defensa sesrovirenca, l'encert no va estar del nostre costat i les clares accions de gol no es materialitzaven, mentre que el Sant Esteve aconseguia anotar després de llargs atacs en que la nostra defensa treballava correctament. D'aquest mode el Sanes agafava amplies diferències en el marcador (1 - 3 de sortida, 3 - 7 ...), malgrat el joc estava molt igualat fins a aquest instant. Aquesta amplia distància en el marcador aconseguida pels visitant, començar a posar nerviós al nostre equip, que veia com el partit se li escapava, i va començar a caure en la precipitació i imprecisions. Davant d'aquesta situació el Sant Esteve es trobava realment còmode, i llavors sí que va agafar el control del partit i va ser superior al Santllu; basant-se en les nombroses pèrdues de pilota i a partir de ràpides transicions, anotaven fàcilment davant d'una defensa que havia perdut la solidesa de l'inici. D'aquesta forma els visitants trencaven clarament el partit al seu favor fins al clar 9 - 18 al descans.

A la represa, lluny d'enfonsar-se i abandonar el partit, els nostres nois van sortir amb un punt més d'intensitat, una marxa més i amb un punt d'honor. Una bona sortida, en la defensa tenia més contundència i s'atacava amb decisió la defensa rival, reduïa la diferència de l'electrònic a 6 gols, i obligava al rival a abandonar la seva habitual defensa a mig camp per baixar a defensar a la seva àrea. Però, quan el nostre equip semblava tornar-se a ficar al partit, un arbitratge molt discutit castigava una vegada i una altra al nostre equip amb nombroses exclusions i pèrdues de pilota inexistents. Gairebé tota la segona part es va jugar amb inferioritat, fet que va tornar a fer sentir còmode al Sant Esteve que podia tornar a pressionar i robar pilotes amb facilitat. Els nervis s'apoderaven del nostre conjunt, que perdia la concentració amb el tema arbitral i la dinàmica que tornava a agafar el partit, i progressivament abandonava el joc col•lectiu per a jugar més amb el cor que amb el cap. Durant aquests minuts el Sanes va tornar a ser el dominador del partit, jugant de forma còmoda amb la renta de fins a 11 gols que van aconseguir durant aquest període. Malgrat el joc del nostre conjunt no va ser el millor, s'ha de destacar l'entrega i la lluita que van oferir els nostres nois, que malgrat les inverses condicions del partit, cops, cansament i la gran diferència en el marcador no van deixar d'intentar-ho en cap moment, donant el màxim de sí. Tant va ser l'entrega, que malgrat jugar en inferioritat la major part del segon temps es va retallar la distància en el marcador fins als 8 gols (25 - 33) finals, i per tant guanyant el parcial del segon període.

A pesar de la desil•lusió evident que genera un partit de tantes expectatives, s'han de treure grans i valuoses lliçons d'aquest partit que ens han de fer créixer com a jugadors i com a equip. Clarament aquest era un partit molt igualat que es podia haver endut qualsevol dels dos equips, però ens va faltar la serenor necessària per no caure en nervis i precipitacions i imposar el nostre joc. Hem d'aprendre a centrar-nos exclusivament en el joc, malgrat l'arbitratge pugui ser molt perjudicial, per no abandonar la línia de joc i ser més equip que mai en aquests moments. L'entrega de tots els nois, malgrat les coses no van sortir, un 10. També aquesta derrota ha de servir per tocar de peus a terra i veure que s'ha de treballar al màxim als entrenament per a seguir sumant victòries.

A partir d'ara, a seguir encarant amb la màxima il•lusió els propers enfrontaments, ja que únicament tenim al líder a 2 punts i l'objectiu de jugar la Segona Fase és igualment engrescador.

bottom of page