top of page

Cadet A 36-19 HSantCugat B


Partit Primera Catalana Cadet, dissabte 13/12/14 a les 17h45 al Pavelló Andrei Xepkin de Sant Feliu

C. H. Sant Llorenç ‘A’ – 36

Handbol Sant Cugat ‘B’ - 19

Els jugadors del Sant Llorenç han sortit a la pista molt centrats i des del primer moment s’han posat per davant en el marcador. El Sant Cugat ha aguantat la pressió ofensiva dels nostres i ha aconseguit aguantar l’empenta del Sant Llorenç per arribar al final de la part amb un marcador lleugerament desfavorable que no reflectia la diferència real entre els dos equips: 15-12.

A la segona part el Sant Cugat no ha pogut mantenir la pressió defensiva de la primera, és llavors quan el Sant Llorenç ha aconseguit eixamplar de forma progressiva la diferència en el marcador. El parcial de la part parla per si sol: 18-7.

Segona victòria de la temporada a la competició, esperem que marqui el camí pels següents partits.

bottom of page