top of page

SEPalautordera 27-25 Cadet A


Partit molt igualat a la pista del 4rt classificat de la categoria. Els nostres jugadors han començat el partit molt bé, posant 3 gols de diferència a favor en els 10 primers minuts de partit. Llavors els locals han aconseguit corregir el signe del partit per arribar a la mitja part amb el marcador igualat: 12-12.

A la segona part s’ha mantingut la igualtat entre els dos equips. Gràcies a la pressió defensiva i als encerts en atac hem aconseguit posar de nou tres gols de diferència a favor cap al minut 20 de la segona part. Però de nou el Sant Esteve ha aconseguit remuntar per arribar al darrer minut igualats. Quan només quedaven 40 segons pel final una jugada de picardia dels locals traient en curt una falta a 9 mts ha desequilibrat el marcador al seu favor. A la jugada següent hem tingut la possibilitat d’igualar però el xut del nostre lateral ha tocat el pal i ha anat fora.

La notícia positiva és que per primera vegada aquesta temporada l’equip estava al complet i això ha permès dosificar millor els esforços de tots. Esperem poder comptar amb tots els jugadors tot el que queda de temporada.

bottom of page