top of page

Infantil A 31-28 CE Molins de Rei


Últim primer partit de la primera volta de Primera Catalana per a l’Infantil Masculí “A”, que suposava una nova oportunitat per a seguir amb les bones sensacions que va deixar el partit de Martorell i per a seguir al capdavant de la classificació, juntament amb el CH Sant Esteve Sesrovires, com a líders invictes.

La sortida va deixar clar que l’equip sortia a per totes i volia complir aquests objectius. Una defensa intensa i una sortida al contraatac ràpida i amb criteri permetien dominar al rival de forma clara en els primers compassos. Tant va ser així, que quan tant sols s’havien disputat 1 minut i 30 segons de partit el marcador ja reflectia un clar 3 – 0 de sortida, que va augmentar fins al 5 – 0 en els primers minuts. A partir d’aquí, l’equip va anar augmentant la distància fins al 8 – 9 gols a favor, malgrat no al mateix ritme que a l’inici. Quan millors sensacions tenia l’equip, el partit va embogit amb continues pèrdues de pilota, precipitades, per part dels dos equips. En aquest instant el partit era bastant caòtic i mancava de serenitat. Al final del primer període, però, els visitants van ser capaços d’asserenar-se, abstreure’s de les continues precipitacions i va jugar amb serenitat, fet que va aprofitar per a reduir les distàncies fins al 18 – 12 al descans.

A la represa la tònica va ser la mateixa que el final del primer temps: el Molins, movent la pilota amb paciència i pressionant en defensa s’aprofitava de les continues imprecisions en la passada del nostre conjunt que a més a més es mostrava menys intens i compacte en defensa de l’habitual. En aquests instants costava reconèixer al nostre conjunt, que no ratllava al nivell habitual; a més a més, el gran nombre de baixes per lesió durant l’encontre no ajudava a canviar la dinàmica. Els visitants no desaprofitaven l’oportunitat i es col•locaven a només 2 gols en els darrers minuts de l’encontre. Va ser llavors quan els nostres nois van treure un punt d’orgull i a partir d’accions individuals s’aconseguia augmentar l’èxit ofensiu i la intensitat defensiva millorava. D’aquesta manera, el Sant Llorenç va sentenciar el partit amb un 30 – 25 a falta de dos minuts per la conclusió, que els visitant van retallar al final 31 – 28 en els darrers instants.

En conclusió, segurament el pitjor partit de la temporada de l’Infantil A aquesta temporada, però que ha de servir per aprendre valuoses lliçons i veure que l’èxit arribarà a partir de l’esforç i treball.

El proper cap de setmana no hi ha competició per festivitat, però el dissabte 13 de desembre rebem, en el que serà un dels partits de l’any, al CH Sant Esteve Sesrovires. Gran partit a casa entre els dos co-líders en la lluita per la primera posició i que es presenta de màxima igualtat després de l’empat a 20 gols en el partit d’anada.

bottom of page