top of page

CH Martorell 14-27 Infantil A


Important victòria del nostre Infantil Masculí “A” a la pista d’un rival directe per a passar a la Segona Fase de Primera Catalana.

El partit es presentava dur i complicat, contra un rival amb un joc molt diferent respecte al del nostre equip. Malgrat això, els nostres nois van sortir amb mentalitat guanyadora des del primer instant i van imposar el nostre ritme de joc per sobre del rival. La defensa pressionant, basculant, amb ritme i arribant sempre a la ajudes entre companys aconseguia anul•lar per complert el joc més lent dels locals, que es veien incapaços de llançar a porteria davant la intensitat santfeliuenca. Aquesta gran actitud defensiva esdevenia en ràpides transicions defensa – atac que castigaven una vegada i una altra al conjunt de Martorell. Tal era el domini del Sant Llorenç en aquests instants inicials, que el tècnic local va haver de sol•licitar el primer temps mort al minut 4 quan el marcador reflectia un clar 0 – 4 que premiava l’esforç dels nostres nois. En aquest moment el Martorell va tancar la defensa a un sistema 5:1 per tal de dificultar els atacs posicionals dels nostres nois. Aquest canvi de sistema, però, no va trencar la dinàmica del nostre equip, que seguia imposant el seu ritme i estil de joc enfront del rival. Els jugadors que sortien de refresc, mantenien el nivell i l’exigència de la sortida i aconseguien ampliar la distància en el marcador fins a un contundent 6 – 16 al descans que reflectia el que havia passat en el primer període en el terreny de joc.

A la represa, l’equip local, dolgut després de la primer meitat, va sortir amb més intensitat i ganes de donar la volta al marcador, aconseguint retallar mínimament la distància fins al 10 – 18. Davant, però, els nostres nois no es relaxaven i mantenien el ritme, tornant a imposar el ritme en defensa i dilatant novament la distància en el marcador. Finalment, el marcador final va ser de 14 – 27 a favor dels nostres nois, que premiava la bona feina feta aquesta setmana.

Per tant, important victòria contundent al camp d’un rival directe que posa les coses més fàcils de cara a aconseguir passar a la Segona Fase i mantindre el liderat del grup, conjuntament amb el CH Sant Esteve Sesrovires. El proper dissabte a les 12h important partit al nostre pavelló contra CE Molins de Rei per tal de mantindre la dinàmica i les bones sensacions de l’equip.

bottom of page