top of page

Cadet A 28-23 JH La Llagosta

Per fi ha arribat la primera victòria a la lliga pel Cadet A!

La Llagosta ha presentat una defensa molt forta i contundent que els nostres no han aconseguit superar durant els primers minuts. A meitat de la primera part anàvem 5-10 per sota en el marcador. A partir d’aquest moment el Sant Llorenç ha millorat en velocitat i precisió de cara a porteria i ha aconseguit arribar al final de la primera part només un gol per sota: 13-14.

La segona part ha començat com ha acabat la primera: defensa molt forta dels jugadors de la Llagosta i joc ràpid dels nostres que s’han posat per davant en el marcador des dels primers minuts de joc. La diferència a favor del Sant Llorenç s’ha mantingut i s’ha anat incrementant progressivament fins a arribar als 5 gols de diferència final.