Cadet A 28-23 JH La Llagosta


Per fi ha arribat la primera victòria a la lliga pel Cadet A!

La Llagosta ha presentat una defensa molt forta i contundent que els nostres no han aconseguit superar durant els primers minuts. A meitat de la primera part anàvem 5-10 per sota en el marcador. A partir d’aquest moment el Sant Llorenç ha millorat en velocitat i precisió de cara a porteria i ha aconseguit arribar al final de la primera part només un gol per sota: 13-14.

La segona part ha començat com ha acabat la primera: defensa molt forta dels jugadors de la Llagosta i joc ràpid dels nostres que s’han posat per davant en el marcador des dels primers minuts de joc. La diferència a favor del Sant Llorenç s’ha mantingut i s’ha anat incrementant progressivament fins a arribar als 5 gols de diferència final.

#actualitat #cadeta #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat