top of page

Infantil fem 14-16 HRibes


El passat dissabte 15 al matí es va disputar el partit de l'Infantil Femení contra el Handbol Ribes.

Certament els primer cinc minuts de partit van ser força dessancertats per ambdues parts, amb un clar 1-1 que ho demostrava.

A partir d'aleshores va haver una certa alternança al marcador i els canvis a les dues banquetes van animar els equips. A la recta final de la primera part el Ribes va apretar un pel i va marxar al descans amb 6-8 al seu favor.

L'inici del segon temps va ser fulgurant pel Sant Llorenç, amb dos gols que ens posaven empatats i amb opcions de marxar al marcador. Aleshores les defenses es van anar ajustant als dos equips, amb dificultats d'anotar i amb perdues de pilota. Dos accions de contraatac van fer que el Ribes agafes avantage de 2 gols que ja va resultar definitiva al final del partit, 14-16.

Bon començament de temporada de l'Infantil Femení que el rodatge de partits i entrenaments segur que ens donarà mes alegries.

bottom of page