top of page

Infantil A 29-20 CHStAndreu de la Barca


IMG-20141115-WA0011.jpg

Retorn a la competició oficial després d’una setmana de descans per al nostre Infantil Masculí “A”. El rival però presenciava un partit molt més dur del que havien sigut les ultimes jornades, ja que només es trobava 1 punt per sota a la classificació.

La sortida a la pista va demostrar que el Sant Andreu era una equip que venia a plantar cara i donar guerra, i aprofitant una sortida del nostre equip amb manca de ritme i l’habitual intensitat, van agafar l’iniciativa en el marcador amb un 1 – 3 d’inici que obligava a demanar temps mort. A partir del temps mort els nostres jugadors van sortir amb les idees més clares i amb una marxa més, fet que va provocar que es comencessin a produir les primeres accions col•lectives en atac i bones transicions defensa – atac que suposaven clares accions de gol, malgrat la tancada i dura defensa visitant dificultava el nostre joc amb nombrosos cops francs. D’aquesta forma, el Sant Llorenç va donar de forma ràpida la volta al marcador, arribant amb un còmode 14 – 9 al descans.

A la represa, l’equip va seguir amb la mateixa tònica i va eixamplar les distàncies en el marcador (fins un clar 20 – 13), però quan més clares semblaven les coses, uns minuts de veritable desencert i una canvi tàctic del Sant Andreu van reanimar als visitant que van tornar a entrar en el partit, col•locant el 20 – 16 en el marcador i amb diverses pilotes per seguir escurçant distàncies. En aquest moment, quan més col•lapsat estava l’equip i el Sant Andreu creia en la remuntada, va aparèixer la figura d’en Marc a la porteria, que esdevenia un malson per als llançadors rivals i mantenia la confiança de l’equip. Després d’aquests minuts de “desconnexió” , l’equip es va tornar a endollar, va recuperar pilotes en defensa i va tornar a córrer. Amb aquest joc i entrega de tots els nostres nois en els minuts finals poca cosa va poder fer el Sant Andreu, que va veure com els santfeliuencs recuperaven el domini del partit i dilataven la distància en el marcador fins al final 29 – 20.

La propera setmana partidàs al camp del CH Martorell, actualment 3r classificat, que suposarà un xoc entre dos rivals directes per a passar a la Segona Fase de Primera Catalana.

bottom of page