top of page

HClaret 19-23 Juvenil


El partit jugat aquesta setmana contra el Ch Claret ha resultat ser força igualat. L'equip ha començat amb una defensa 3:2:1 fluixa, sorpresa pel doble pivot que plantejava el Claret, i un atac amb poques idees degut al poc protagonisme que tenien els extrems, que no disposaven de l'espai que haurien tingut en una pista convencional.

La primera part ha estat marcada pels errors d'ambdós conjunts que propiciaven anades i tornades continues.

L'equip ha canviat de defensa durant la primera part, de la 3:2:1 inicial s'ha passat a una 4:2 quan tenien dos pivots i, posteriorment, a una 3:3 que ha donat prou bon resultat.

A l'inici de la segona part, el juvenil ha intentat sorprendre al Claret plantejant una defensa 6:0 durant els primers minuts i després ha tornat a la 3:3. L'atac també ha millorat gràcies a l'efectivitat dels laterals en el llançament exterior.

Finalment, el resultat ha estat 19-23.

bottom of page