top of page

CHSL 18-20 CHSJD B


DSC_9430.jpg

Amb el pavelló Andrei Xepkin ple i un ambient de gala a la graderia, es va disputar aquest dissabte el partit de la màxima entre l’equip local i el CH Sant Joan Despí. El Sant Lllorenç arribava al partit amb la moral molt alta i imbatut després de sis partits sense deixar d’anar ni un sol punt.

El partit va ser molt igualat amb diferències mínimes alternatives al marcador (11-10 a la mitja part), i no es va decidir fins els últims cinc minuts, quan l'equip visitant va ser capaç de marxar de 4 gols. El Santllo va remuntar i va poder reduir la diferència a un sol gol gràcies a la destacada actuació del seu porter i a l’encert en aquest últims minuts de cara a porteria, però això mateix que va servir per apropar-nos al marcador en els últims minuts, és el que ens va fer perdre el partit..., no van estar encertats els nostres llançadors de cara a porteria al llarg del partit, perdonant masses ocasions i fent que l’esforç final no hagés servit finalment per guanyar els dos punts.

Amb tot i això, es te que felicitar a tot l’equip pel bon l’inici de la temporada, que ens està portant dies de bon handbol a Sant Feliu.

bottom of page