Cadet A 32 - 35 CHSJD


Els nostres han començat el partit força bé i s'han posat 3 gols per sobre en el marcador cap al minut 5 de partit. A partir d'aquest moment els de Sant Joan han començat a ser més efectius en atac i més contundents en defensa i han aconseguit arribar al final de la primera part amb una avantage còmode de 5 gols: 15 - 20.

La segona part ha estat força equilibrada, amb un intercanvi de gols en totes dues porteries. Els del Sant Llorenç han anat escurçant la diferència de forma molt progresiva però no ha estat suficient per capgirar el marcador en cap moment.

#cadeta #temporada201415 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat