top of page

HPardinyes 34-30 Cadet A


Partit molt disputat en el qual els nostres es presentaven amb moltes baixes (Marc García, Gerard Roy, Pau Vilaseca i Quim Abril) i en una pista per general molt difícil.

El Pardinyes ha sortit molt fort i ha posat a 6 gols de diferencia en el marcador a meitat de part. Tot seguit els nostres han aconseguit recuperar el pols del partit i arribar al descans només 3 gols per sota (17-14).

La segona part ha estat semblant: bon inici de part del Pardinyes i recuperació posterior dels nostres que a 10 minuts del final han aconseguit igualar el partit. A la següent jugada hem patit una exclusió per 2 minuts que els de Pardinyes han aprofitat per posar 3 gols de diferència que ja han mantingut fins al final.

Bon partit dels nostres que estàven molt condicionats per les baixes.

bottom of page