top of page

Infantil A 37-9 HCooperativa


El nostre Infantil Masculí “A” continua amb pas ferm la seva participació a la Primera Catalana, aconseguint per segona jornada consecutiva una clara victòria a casa.

Malgrat això, l’inici de partit no va ser bo per als nostres nois: una sortida amb la manca de l’habitual intensitat va permetre a la Cooperativa dominar els primers compassos. Un atac massa individualitzat i amb nombroses precipitacions, i la rapidesa amb la que el rival movia la pilota en atac van permetre a l’equip de Sant Boi col·locar un 2 – 4 en el marcador en el minut 7. En aquests moment, a partir d’un temps mort, els nostres nois van reaccionar i van recuperar l’intensitat defensiva habitual, defensant com un col·lectiu, fet que permetia robar pilotes i realitzar ràpides transicions que acabaven amb llançaments clars. Amb aquesta dinàmica el Sant Llorenç va agafar el control absolut del partit ampliant el marcador fins a un contundent 18 – 6 al termini dels primers 25 minuts.

A la represa l’equip va aprendre la lliçó de la primera part i va sortir a per totes des de l’inici. L’equip seguia treballant i pressionant en defensa aconseguint recuperar una gran quantitat de pilotes que van fer que en el segon període la gran majoria d’accions ofensives del nostre equip fossin al contracop. Desgraciadament algunes imprecisions en la passada o llançament final impedien materialitzar totes les clares ocasions. Finalment, el marcador va acabar dibuixant un 37 – 9 a favor dels nostres nois.

Aquest partit ha de servir per a que els nostres joves jugadors aprenguin la valuosa lliçó de que en el moment en que es redueix la intensitat i les ganes de guanyar un partit, qualsevol equip et passarà per davant, mentre que també van poder observar la diferència en el resultat quan es va treballar com un veritable equip.

Amb aquesta victòria el nostre equip es situa líder del Grup F de Primera Catalana i tindrà jornada de descans el proper cap de setmana. Per tant, l’equip tindrà dues setmanes per a preparar el proper partit a casa contra un dur CH Sant Andreu de la Barca.

bottom of page