AE AULA 23 vs 26 CH SANT LLORENÇ

Quart partit de competició i primer desplaçament del Primer Equip, visitant la pista barcelonina de l’AE Aula.

L’inici del partit, entre dos equips que ja es coneixien de la temporada anterior, va ser intens i amb clar domini santfeliuenc. Una forta defensa i unes ràpides transicions defensa – atac permetien col·locar un 1 – 5 en el marcador de sortida (malgrat que el partit es va haver de jugar sense marcador). Mica en mica l’equip local retallava distàncies en el marcador bastant-se en accions individuals d’alguna dels seus millors jugadors i combinacions amb el pivot. Desgraciadament, una polèmica acció amb el temps esgotat va escalfar el partit: el Sant Llorenç disposava de 4 segons per fer una última acció d’atac amb l’empat a 10 en el marcador, quan l’equip local va provocar un cop franc que l’àrbitre va senyalar, xiulant simultàniament el final del primer temps. Malgrat això, el col·legiat va permetre fer canvis de jugadors a l’Aula amb el temps ja esgotat (prohibit pel reglament), per tal de defensar amb major comoditat el cop franc directe del que disposava el nostre equip. Manel Carrion va ser l’encarregat d’efectuar el llançament que va impactar contra la tanca defensiva. El posterior llançament amb el temps esgotat va provocar la reacció desmesurada d’algun jugador local, situació que l’àrbitre va solucionar castigant a cada equip amb una targeta vermella que impedia, en el nostre cas, disposar d’en Manel de cara a la segona part.

Després del descans i amb el partit en el moment més tens, el nostre equip es va saber centrar en el joc i fer la seva feina. L’Aula aprofitava l’inici del segon període agafant rentes d’un gol, però va ser llavors quan una incommensurable actuació d’en Marc en atac, carregant-se l’equip a les espatlles, permetia foradar una vegada i una altra la defensa local, aconseguint així una distància de 3 gols (18 – 21), quan l’entrenador local va demanar temps mort. A partir d’aquí l’Aula va defensar amb una defensa mixta sobre el que estava sent el nostre jugador més desequilibrant, però va ser en aquest moment quan es va demostrar que el nostre equip va més enllà d’un sol jugador, aconseguint bones jugades col·lectives que finalitzaven diferents jugadors amb gran encert. La defensa ratllava a gran alçada, impedint el joc local i posant en problemes les seves grans individualitats. L’Aula va aconseguir col·locar-se a 1 sol gol a falta d’un minut, però un últim minut molt ben jugat va permetre assegurar la victòria amb el final 23 – 26.

La propera setmana el nostre Sènior “A” rebrà la visita d’un fort JH Mataró “B”, en el que serà un gran duel entre dos equips capdavanters a la classificació.