top of page

CH Sant Llorenç vs Escoles Pies de Granollers


_DSC6163.jpg

El primer equip del Club arribava a la cita després de dues victòries en les dues primeres jornades de lliga que el posicionaven com a líder del grup, empatant a punts amb el CJH Mataró “B”.

Davant, el Sant Llorenç tenia un rival de gran presència física i capacitat tècnica, però malgrat això, una gran sortida a base d’intensitat i treball col·lectiu va obligar a demanar un temps mort als visitants en els primers compassos del partit quan el marcador reflectia un clar 7 – 3. A partir d’aquí l’equip vallesà va ordenar el seu atac i va trobar un major èxit en la fase ofensiva. D’aquesta manera els visitants aconseguien retallar mica en mica la diferència en el marcador, malgrat els santfeliuencs seguien sempre per davant. Sorprenentment, a partir d’una minuts en inferioritat el nostre equip va tornar a allargar les distàncies en el marcador fins el 14 – 9, però una nova reacció visitant va permetre tornar a retallar distàncies fins al 17 – 15 que reflectia el marcador al descans.

A la represa el Sant Llorenç va mantindre el domini en el marcador, eixamplant mica en mica la diferència en l’electrònic. Malgrat les grans individualitats dels de Granollers, Tomàs realitzava una gran actuació sota pals a la segona part, mentre que un atac dinàmic i efectiu permetia foradar una vegada i una altra la defensa visitant, destacant en aquest sentit les internades de Marc que posaven en problemes contínuament la defensa rival. D’aquesta forma es va arribar al final del partit amb una diferència de 6 gols que el Granollers, a base de lluitar fins al final, van retallar fins al final 34 – 30.

La propera setmana l’equip té el primer desplaçament de la temporada en competició oficial, visitant la complicada pista barcelonina de l’AE Aula, equip que també està situat en les posicions capdavanteres de la classificació.

bottom of page