CH Sant Esteve Sesrovires 20 vs 20 Infantil “A”


Després de les bones sensacions que va deixar l’eliminatòria de la Fase de Lliga Catalana, l’Infantil Masculí “A” del Club donava inici a la seva aventura per Primera Catalana amb un debut que es preveia realment complicat, visitant una de les pistes més difícils de la categoria.

A l’inici del partit, una efectiva defensa pressionant més enllà del mig camp de l’equip local va sorprendre al nostre equip que va començar el partit amb nombroses pèrdues de pilota i facilitant ràpides transicions del rival el qual prenia l’iniciativa al marcador. Malgrat això, un bon treball defensiu impedia al Sant Esteve distanciar-se clarament en el marcador. Mica en mica, els nostres joves jugadors es van anar adaptant a la situació de joc; l’atac tenia un major control i tant la defensa com la porteria ratllaven a un alt nivell. En aquests instants l’atac aconseguia superar la pressió del “Sanes” per a generar clars llançaments que permetien tornar a igualar l’electrònic. Desgraciadament, les errades en el llançament impedien prendre l’iniciativa en el marcador, i es va arribar al descans amb un igualat 11 – 10 per a l’equip local.

A la represa, el Sant Esteve es distanciava de 2 gols en el marcador, però en aquell moment el “Santllu” va jugar els seus millors minuts i va dominar clarament el partit: la defensa i la porteria continuaven fent una gran tasca col·lectiva, dificultant molt els atacs locals, i l’atac es mostrava segur i efectiu, atacant amb decisió els espais i finalitzant amb encert. Aquests grans minuts permetien, no només igualar l’electrònic, sinó posar-se per davant. Durant aquests bons minuts dels nostres nois, l’equip va agafar molta confiança i seguretat i va ampliar la distància en el marcador fins a 3 gols. L’equip va dur tota la segona part l’iniciativa en el marcador, però una reacció dels sesrovirencs en els últims minuts de partit van permetre reduir distàncies fins al 19 – 20. Durant aquests minuts, totes dues aficions es mostraven sorolloses i esportives animant als seus respectius equips, generant un gran ambient per a uns minuts finals de tanta emoció. Amb aquest marcador i a falta d’uns dos minuts, el Sant Llorenç va disposar de diferents oportunitats per sentenciar però desgraciadament no es van poder materialitzar, fet que va aprofitar el Sant Esteve per a igualar a 20. En el últims instants ambdós equips van disposar d’un atac per posar-se per davant, però el marcador ja no es va moure. L’empat final reflectia, segurament, el resultat més just pels mèrits i la lluita que van demostrar els dos equips sobre el terreny de joc.

Per tant, primer punt de la temporada davant d’un dels equips més forts de la categoria que torna a deixar bones sensacions per l’esforç i l’entrega dels nostres nois. La setmana que ve rebrem al CH Sant Joan Despí “C” en la segona jornada, on l’equip intentarà mantindre la competitivitat mostrada aquest cap de setmana.

#actualitat #temporada201415 #infantila