top of page

CH Sant Esteve Sesrovires 20 vs 20 Infantil “A”


Després de les bones sensacions que va deixar l’eliminatòria de la Fase de Lliga Catalana, l’Infantil Masculí “A” del Club donava inici a la seva aventura per Primera Catalana amb un debut que es preveia realment complicat, visitant una de les pistes més difícils de la categoria.

A l’inici del partit, una efectiva defensa pressionant més enllà del mig camp de l’equip local va sorprendre al nostre equip que va començar el partit amb nombroses pèrdues de pilota i facilitant ràpides transicions del rival el qual prenia l’iniciativa al marcador. Malgrat això, un bon treball defensiu impedia al Sant Esteve distanciar-se clarament en el marcador. Mica en mica, els nostres joves jugadors es van anar adaptant a la situació de joc; l’atac tenia un major control i tant la defensa com la porteria ratllaven a un alt nivell. En aquests instants l’atac aconseguia superar la pressió del “Sanes” per a generar clars llançaments que permetien tornar a igualar l’electrònic. Desgraciadament, les errades en el llançament impedien prendre l’iniciativa en el marcador, i es va arribar al descans amb un igualat 11 – 10 per a l’equip local.

A la represa, el Sant Esteve es distanciava de 2 gols en el marcador, però en aquell moment el “Santllu” va jugar els seus millors minuts i va dominar clarament el partit: la defensa i la porteria continuaven fent una gran tasca col·lectiva, dificultant molt els atacs locals, i l’atac es mostrava segur i efectiu, atacant amb decisió els espais i finalitzant amb encert. Aquests grans minuts permetien, no només igualar l’electrònic, sinó posar-se per davant. Durant aquests bons minuts dels nostres nois, l’equip va agafar molta confiança i seguretat i va ampliar la distància en el marcador fins a 3 gols. L’equip va dur tota la segona part l’iniciativa en el marcador, però una reacció dels sesrovirencs en els últims minuts de partit van permetre reduir distàncies fins al 19 – 20. Durant aquests minuts, totes dues aficions es mostraven sorolloses i esportives animant als seus respectius equips, generant un gran ambient per a uns minuts finals de tanta emoció. Amb aquest marcador i a falta d’uns dos minuts, el Sant Llorenç va disposar de diferents oportunitats per sentenciar però desgraciadament no es van poder materialitzar, fet que va aprofitar el Sant Esteve per a igualar a 20. En el últims instants ambdós equips van disposar d’un atac per posar-se per davant, però el marcador ja no es va moure. L’empat final reflectia, segurament, el resultat més just pels mèrits i la lluita que van demostrar els dos equips sobre el terreny de joc.

Per tant, primer punt de la temporada davant d’un dels equips més forts de la categoria que torna a deixar bones sensacions per l’esforç i l’entrega dels nostres nois. La setmana que ve rebrem al CH Sant Joan Despí “C” en la segona jornada, on l’equip intentarà mantindre la competitivitat mostrada aquest cap de setmana.

bottom of page