CHSL 24 vs 16 BORDILS

Bon espectacle el que s’ha vist la tarda de dissabte a Sant Feliu: Festa Major, correfocs, focs artificials, fira i bon handbol és el que ens han ofert el equips de Bordils i el Santllo...

El potencial de l’adversari i una primera part curta i ajustada amb un simultani a la fi de 10 – 8, feia preveure una segona part de ressaca pel nostre equip. No ha sigut així, i el Santllo ha donat una lliçó d’intensitat defensiva que l’ ha portat a anar ampliant la diferència a mesura que arribava el final del partit. Excel·lent la aportació del nostre 11, Sergio Mateos tant en atac com en defensa i del incombustible Jaume Vidal que ha encomanat de il·lusió a la resta de jugadors i ens han fet gaudir d’aquesta tarda assolellada.