top of page

1r Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play


El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar ahir 7 d’octubre el 1r Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play a la sala d’Actes de La Vagoneta a Sant Just Desvern, amb l’objectiu de distingir als equips, entitats i agents més destacats del programa Juga Verd Play inclòs dins de la competició dels Jocs Escolars del curs 2013-14. L’acte inaugural de la jornada va anar a càrrec del Sr. Salvador Valls Cuello, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat i el Sr. Oriol Marcé i Puig, Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport. Seguidament varen premiar als primers classificats de tots els grups i categories dels cinc esports d’associació i per últim uns reconeixements especials. L’acte es va concloure amb el parlament del Sr. Josep Perpinyà i Palau, Alcalde de Sant Just Desvern.

bottom of page