top of page

CHSL 25 – 23 CARDEDEU


Coincidint amb la presentació oficial dels equips del Club Handbol Sant LLorenç d’aquesta temporada, l’equip Sènior A dirigit pel ex-jugador del F.C. Barcelona Andrey Xepkin, es va estrenar amb una treballada victòria en la categoria de 2a Catalana davant del Cardedeu, equip recentment baixat de 1a Catalana.

Va ser un partit jugat amb molta intensitat per part dels dos equips al llarg dels seixanta minuts, amb un marcador molt igualat en tot moment que no va superar mai una diferència de dos gols entre ambdós equips.

El partit va arribar al final de la primera part amb alternances, encara que en els últims cinc minuts el Cardedeu va reaccionar i va aconseguir equilibrar el marcador 13-13. Començant la 2a part va ser l’equip visitant el que va portar la iniciativa fins el minut 20, a partir d’aquí el Sant Llorenç va aconseguir tornar a agafar les rendes del partit. Una forta defensa i sobretot una excepcional actuació del porter local Andrés García en els últims minuts, que va fer posar dempeus al públic, va ajudar a aconseguir el primer triomf de la temprada a l’equip de casa.

Accedeix a la galeria d'imatges del partit fent clic aquí.

bottom of page