top of page

Voramar B vs Aleví expert

🔴⚫️Voramar B 11 - 5 Aleví expert


👉🏽En la penúltima jornada de la fase regular hem visitat al líder del nostre grup, un Voramar que només ha perdut un partit en tota la temporada. Hem encarat aquest partit amb una actitud especial, amb l'objectiu de mesurar el nostre nivell enfront un equip que començarà la segona fase amb l'objectiu d'arribar a la final-four.


👉🏽El primer quart ha començat amb un intercanvi de gols en tots dos camps. No hem estat prou actius en defensa contra un rival molt efectiu efectiu en atac. I, tot i que hem sabut trobar els forats en la seva defensa, hem acabat per sota el marcador.


👉🏽En el segon quart ens hem encallat en atac. La seva defensa, sempre al límit del reglament, ens ha anul·lat en la faceta ofensiva. I en l'altra banda del camp no hem sabut respondre amb la mateixa intensitat.


👉🏽Però al tercer, ha canviat totalment la dinàmica. Hem millorat molt les nostres prestacions defensives, anul·lant als seus jugadors clau, amb prou encert en atac per acabar empatant el parcial.


👉🏽En l'últim parcial, molt cansats i sense capacitat de treure un bon resultat, ens hem deixat anar. I els rivals com el Voramar no perdonen, negant-nos cap opció de treure un resultat positiu.


👉🏽Partit que, més enllà del resultat, ens ha de sevir per millorar i adonar-nos que, amb més continuïtat en el joc, podem competir contra els rivals forts de la nostra categoria.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page