top of page

Vendrell vs Aleví mini

🔴⚫️ Vendrell - Aleví mini


👉🏽Quin dissabte !!! Jugàvem a les 10:00 al Vendrell, convocats a les 9:30, és a dir, sortint de casa a les 8:30 per 1 h de cotxe ..... i a 1 grau!!! Els cervells congelats!!

No pintava molt bé la cosa..... i si afegim que jugàvem contra el segon classificat.... fosc fosc.


👉🏽Doncs bé, hem perdut, sí, però ha estat, de llarg, el millor partit de la temporada. Qui escriu s’ho va passar d’allò més bé i m’ho varen confirmar les famílies al final del partit. Genial!!


👉🏽L’ ECH Vendrell té molts bons jugadors i varen començar el partit forts, amb intensitat. Varen agafar distància de 3-4 gols, però els nostres jugadors varen començar a jugar, defensar i combinar força bé.


👉🏽Potser l’equip contrari podia preveure passar-nos per sobre però el partit es va tornar en un intercanvi de cops per moments. Els nostres jugadors no varen baixar la guàrdia en cap moment. Es va perdre el quart però els peques varen veure que no hi havia tanta diferencia i es varen motivat.


👉🏽Al segon i tercer quarts vàrem començar a combinar força bé. A part de les combinacions amb el porter (cada vegada va millor) varen començar a prendre la pausa necessària per passar-la i trobar forats.


👉🏽Varen perdre el 2n quart de 4 i el tercer de 5, però la distància en el joc no es va veure tant. Potser la diferència va estar en la continuïtat del joc, que ara és un punt sobre el que millorar. Les indicacions de l’Axel els hi varen anar molt bé. La defensa ha millorat molt els darrers partits. Anem cap amunt!


👉🏽El 4rt quart va ser semblant al primer: distància al principi però bona part jugada, especialment en atac.


👉🏽 L’equip està creixent força. Veure com estan trobant solucions amb combinacions, joc de porter, defensa... és fantàstic. Els entrenaments han de servir per consolidar tot això !! Continueu així!!


👉🏽Les nostres germanes de l’aleví femení varen guanyar i ja són 5enes. Enhorabona !!!

Per cert, aprofito les darreres línies per comentar que avui diumenge hem fet jornada de handbol al pavelló.


👉🏽L’infantil masculí ha empatat al darrer minut amb el Finestrelles, l’aleví expert ha guanyat el Sant Esteve Sesrovires, i consolida la 4a posició, i el Sènior B (9è classificat), on juga el nostre entrenador Àxel, ha guanyat enfront del Vallag (4rt classificat) al darrer segon de partit; a 1 minut del final perdien d’1 i han remuntat !! Emocionantíssim !! Pavelló carregat d'energia i la grada jove animant. Passeu bona setmana!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Bình luận


bottom of page