top of page

Sarrià de Ter vs Aleví expert

🔴⚫️Sarrià de Ter 11 - 5 Aleví expert


👉🏽Hem començat la segona fase amb una clara derrota que no ens deixa les millors sensacions, més pel joc realitzat que pel resultat.


👉🏽Com és habitual, hem sortit freds al partit acumulant imprecisions en atac. A més, en defensa ens ha faltat intensitat i no hem pogut contrarrestar el joc d’atac rival, que ha trobat fàcilment el camí cap a la nostra porteria.


👉🏽En el segon quart hem millorat en defensa, mantenint lleugeres desavantatges en el marcador. Fins l’últim minut hem tingut possibilitat d’empatar, però no hem gestionat correctament l’últim atac.


👉🏽El tercer quart ha estat per oblidar. Ens hem quedat sense idees en les dues parts de la pista, i no hem tingut opció de competir.


👉🏽En l’últim parcial hem tret l’orgull, lluitant fins al final. Però la sort ens ha girat l’esquena (un altre cop…) en l’últim atac, cedint l’empat en els últims segons.


👉🏽Partit que ens serveix per veure que podem competir contra els rivals en aquesta fase, però que cal millorar el joc col·lectiu si volem treure algun resultat positiu.


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page