top of page

Sant Quirze vs Infantil Masculí

🔴⚫️Sant Quirze 29 - 18 Infantil Masculí


👉🏽El titular: Keep calm and make the virus go away!


👉🏽Avui ha estat un partit dur perquè els nois venien amb el cap que guanyariem, però les baixes i la minsa recuperació dels que ja han tornat als entrenaments han estat decisius en el resultat. La manca de canvis que és un problema estructural avui ha tornat aflorar i certament cal agrair a tots els jugadors l’esforç i en especial aquell que just han sortit del virus aquest que ronda per les escoles i també aquells que arrosseguen alguna lesió.


👉🏽Resum: Hem viscut dos partits totalment diferents, el de la primera part i la segona. L’equip contrari era superior físicament però tècnicament era similar o lleugerament inferior al nostre. Si el cansanci no ens hagués passat factura, amb els canvis necessaris aquest partit es guanyava. Plantejament tàctic correcte a l’inici que s’ha desfet en començar tot just la segona part on el contrari ha passat d’atacar en 6:0 a 5:1. i en no fer gaire bona defensa ni jugar de forma prou efectiva amb els extrems en atac el contrari ha optat per concentrar la barrera a la zona central i aquí no ens n'hem ensortit. Nosaltres hem defensat tota l’estona en 3:2:1 que com ja sabeu és el mític sistema de defensa que anys enrere va posar tant de moda la Metaloplastika.


👉🏽Primera part: 15L - 14V Hem mantingut bé el ritme, amb menys errors de passes que l’anterior partit, però amb els extrems poc integrats en el sistema de joc. Els nostres atacs eren de menys duració que els del contrari, que ha topat bastant amb la nostra defensa. Penso que això afavoreix que no ens cremem tant físicament salvo ens els extrems on el desgast de pujar i baixar per la banda, sense gaire pausa, resulta matador. En alguns moments ens hem situat per davant en el marcador. La defensa ha rebut de valent, en especial en Victor i l’Aleix. De fet en Victor ha quedat lesionat en caure d’esquena a un metre i mig de la línea de 6 sense que es piqués ni tan sols falta en atac.


👉🏽Segona part: +14L - 4V Ja veieu el parcial, bàsicament la diferència està a la nostra capacitat d’anotar perquè la defensa tot i que ha estat pitjor que a la primera part en resultat ha estat similar. Val a dir que hem escoltat poc a l’entrenador en la formulació de l’atac tot i que ens ha advertit de com reaccionaria el contrari. Així que és probable que en pròxims entrenaments tinguem alguna revisió de conceptes. Ens han repartit força estopa anant pel carril central en l’atac, quan en realitat havíem de buscar espaiar el joc i buscar entrar indistintament pels dos laterals. L’Aleix ha hagut de sortir de jugador i en Victor ha jugat de porter, per motiu de la lesió lumbar. En l’atac, amb un porter baixet, hem desaprofitat el tir exterior que hauria estat decisiu i ens hem complicat la vida reiterant-nos pel centre-dreta.


👉🏽Per àmbits:


-Defensa: Bé, veig un avenç respecte partits previs i es que els extrems ja no tenen gaire por en parar jugadors hiperventilats. Molt poc tir del contrari desde l’extrem.

-Laterals i Pivot: Avui no hem jugat en les nostres posicions naturals. Els pivots de primer any han rebut com mai i no han pogut desestabilitzar gaire la defensa. Ens hem d’acostumar a moure la bola ràpida, forta i certerament als pases. Errades al contraatac, cal millorar el bot en carrera.

-Extrems: ens estem integrant de forma progressiva a l’esquema de joc, cal estar més atents al pase i aguantar més temps les boles.

Porteria: Hem fet el que estava a les nostres mans, val a dir que hem tingut dos porters situació estranya.

-Actitud banqueta: Más moral que el alcoyano es siempre “bien”, però cal estar més atents atents a les instruccions d’en Pere per bo que el cansament ens nubli la ment.


👉🏽1,2,3 Sant Llorenç! Amics del Sant Quirze, tranquils, que quan vingueu a Sant Feliu ja estarem tots recuperats i us ho posarem molt difícil.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page