top of page

Sant Boi vs Infantil Masculí

🔴⚫️Sant Boi 28 - 29 Infantil Masculí


👉🏽El titular: El millor partit de la temporada, recordarem aquesta victòria!


👉🏽Hem viscut un partit com de final de champions league!. Hem sortit des del principi amb les piles posades i hem jugat al màxim de les nostres possibilitats, tècniques, físiques i mentals.


👉🏽Hem liderat el partit en tot moment i tot que ens han empatat dos vegades hem gestionat bé l’esforç. Aspecte crític ja que com sempre estem mancadíssims de canvis: 9 jugadors de primer i segon any del Santllo vs 13 del Sant Boi del “A” i tenen A-B-C, per tant molt probablement tots de segon any i algun que haguessin de demanar una prova pericial perquè era “supersoldado universal”.


👉🏽És aquest resultat d’avui fruit de la casualitat i del buenrrollismo esportiu? NO. És el resultat d’una temporada de feina intensa, tots hem protestat a tope que si moltes abdominals, flexions, vinga a córrer… que si no ens surt aquell esquema defensiu i tal…

Recordem que al principi de la temporada no teníem i prous jugadors, ni prou físic per córrer el camp sencer, encertar un tir exterior, evitar perdre pilotes, executar jugades de manual, parar una bola amb bot o un penal, defensar en 3 o quatre esquemes de forma efectiva, jugar a la contra sense perdre la bola o sense fer passes i un llarg etc..


👉🏽En Pere ha sapigut formar i treure el millor de cada jugador, alineat amb l’edat de cadascú. Exigint a cadascú el màxim rendiment que podem donar individual i col·lectivament. Crec que ha aconseguit cohesionar l’equip, posar al servei de l'equip els egos personals dels més grans i fer entendre estratègia a llarg termini i tàctica a curt. Ens ha fet també responsables d’assistir regularment als entrenaments i als partits, malgrat estiguem lesionats. i sobretot ens ha ensenyat a escoltar e implementar la tècnica.


👉🏽Oi que ara que podem guanyar a un equip que jugarà el Top4 regional volem ser tots jugadors del Santllo? Doncs això, a continuar treballant tant l’any que ve i espero que la línea pedagògica esportiva ascendent es mantingui.


👉🏽Primera part: 14V a 12L. Hem començat per endavant en el marcador i això ens ha demostrat a partir dels 10 primers minuts que era posible guanyar. El joc ha estat molt igualat entre els dos equips. Ens ha costat trobar forats per la banda dreta, però el contrari ha deixat molts forats pel centre i això ho hem aprofitat superbé. Hem tingut mala sort que hem fet tres o quatre pals que haguessin marcat la diferència definitiva.


👉🏽Segona part: 16L 15 V Certament la Cope tenia coll avall que guanyarien. Tot i que el seu mister ha plantejat un bon esquema defensiu, en l’atac ha confiat el resultat a les capacitats físiques d’un sol jugador que al final ha perdut els papers fruit de la immaduresa adolescent. Tot i la superioritat estructural del contrari, la nostra definició, la porteria i la fortalesa mental treballada en els entrenament ens ha donat la victòria.


👉🏽Per àmbits:


A. Defensa: Molt efectiva. Poques faltes improductives ens han picat. No podem dir que les expulsions que ens han fet fossin errors de l’arbitre, hem rebut força pal i una mica.. també hem donat.

B. Atac: Hem vist bé les esquenes d’altres. Super encertats en el tir. Només recordo un tir que no s’hagi fet desde la millor posició possible, la resta molt intel·ligent i racional. Hem vist que el porter no arribava per alçada i ho hem aprofitat bé. Algunes jugades ens requerin més elaboració abans d’anar a porta però inexplicablement s’han obert forats a la defensa contrària al mig constantment.

C. Porteria: Excel.lent, sense por. 3 penals parats de 5 ja és un indicador prou bo.

D. Pivots i laterals: Hem fet triangulacions molt correctes, tot i que ens hem concentrat més en una banda que una altre.

E. Extrems: Ens han arraconat força, però hem estat a tot el joc i quan ens ha tocat tirar tot ha anat a dins.

F. Actitud banqueta: He vist un canvi radical d’atenció per part de l’equip. Bàsicament perquè ja som capaços de processar i aplicar el que ens diuen.


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page