top of page

Sant Andreu de la Barca 8 - 8 Aleví expert

🔴⚫️Sant Andreu de la Barca 8 - 8 Aleví expert


👉🏽Una victòria contra el rival d'aquesta jornada ens hagués permès avançar-lo en la classificació per col·locar-nos tercers del grup. Amb l'actitud que requereixen els partits especials hem començat el primer quart, molt intensos en defensa amb l'objectiu de controlar als seus jugadors clau.

👉🏽Hem agafat un petit avantatge en els primers minuts que hem mantingut fins al final del quart, tot i no estar massa encertats en atac.


👉🏽En el segon quart s'ha mantingut la tònica d'una bona defensa, tot i que la manca de fluïdesa en l'atac s'ha anat agreujant. Al final, l'actuació del nostre porter ha estat clau per tornar a guanyar amb només un gol de diferència. Però la tendència en el joc era clara.


👉🏽En la represa ens hem quedat completament encallats en atac i el cansament no ens ha permès mantenir el to defensiu. Hem perdut el tercer quart clarament però sobretot hem entrat en una dinàmica de mal joc que ha provocat que també se'ns escapés l'últim parcial. Un empat amb sabor agredolç, que ens manté en la quarta posició però que ens ajudarà a competir millor en els propers partits.


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page