top of page

Juvenil Masculí vs HC Laietà Argentona

🔴⚫️Juvenil M. 36 - 27 HC Laietà Argentona


👉🏽Els nostres juvenils han sortit a pista amb confiança i molta motivació. Des de bon inici el joc ha sigut dinàmic, fent bona defensa i amb força xuts a porteria que malgrat que uns quants han resultat ser pals i d'altres fora, cap dels jugadors ha abaixat els braços i ho han continuat intentant. Així és com la primera meitat de partit s'ha acabat amb un 19/12.


👉🏽La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica que l'anterior i a mesura que passaven els minuts, els nostres guanyaven cada vegada més confiança amb ells mateixos, fent que els de Laietà no poguessin sobrepassar-nos al marcador en cap moment. S'han fet molt bones jugades, bones passades i assistències, encertats en la defensa i bones parades del nostre porter.


👉🏽Ho heu pogut comprovar nois, si xuteu a porteria, es van sumant gols! Si confieu més amb vosaltres mateixos, podeu aconseguir molt més del que us imagineu. Continueu entrenant i treballant amb els bons consells de l'entrenador i podreu arribar allà on us ho proposeu.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page