top of page

JUNTA TELEMÀTICA AMB CARÀCTER D'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA.➡️ El passat 29 de gener vam celebrar una Junta telemàtica amb caràcter d'AGO, a ratificar els acords quan deixin de tenir efecte les mesures sanitàries dictades per la Generalitat de Catalunya per la #Covid19


Els punts tractats van ser:


➡️ Presentació del resultat econòmic de la temporada 2019-2020 i pressupost del 2020-2021. Un pressupost 💸 amb una evolució que anirà marcada segons la repressa de l'activitat.


➡️ En l'apartat econòmic, també es va acordar ajornar l'emissió del darrer rebut de la quota d'aquesta temporada al mes de maig, una vegada es concreti l'evolució de la competició i puguem ajustar l'import al mínim possible⚠️


➡️ Es va fer un repàs de totes les mesures excepcionals derivades de la pandèmia.


➡️ Situació de la nova pista exterior i de les oficines administratives del Club.


➡️ Altres temes: es va proposar fer un llibre que doni a conèixer la història de l'handbol a #santfeliudellobregat i un recull de fotografies 📷 de tots els nostres jugadors i jugadores 🤾‍♀️🤾‍♂️, amb un photocall amb els nostres patrocinadors.


⚠️ Per a més detall dels temes tractats, a partir del 15 de febrer podreu trobar al web del CHSL 🖥 tota la informació de l'ordre del dia de la Junta telemàtica.


➡️ Moltíssimes gràcies a tothom pel vostre suport total als colors 🔴⚫ del Santllo.

123...Sant Llorenç.

コメント


bottom of page