top of page

Infantil masculí vs Sant Joan Despí

🔴⚫️Infantil masculí 26 - 39 Sant Joan Despí


👉🏽Hem afrontat aquest partit amb dos únics canvis i un central lesionat, barreja de jugadors de primer i segon any. Total de 9, contra 14 jugadors majoritàriament si no tots de segon any i alguns amb pinta de repetidor. Després cal veure que a la segona part la distància ha estat només de 2 gols (parcial de 18 a 16). Per tant, la gestió del partit per part del Sant Joan no ha estat bona. En canvi nosaltres hem aguantat fins al final, conservant l’energia. Tinc la sensació que a plenes facultats i amb prou banqueta, el resultat hagués estat molt igualat. La defensa del Sant Joan ha estat extraordinàriament bona i ens ha tallat molt les jugades.


👉🏽Primera part: 11L - 21V Doncs val, d’acord. El contrari superior en tot, menys el porter.

Segona part: 16L - 18V No he vist que el SJ canvies els seus titulars, ni que tampoc es relaxessin gaire per tant aquí hi han senyals de debilitat o de mal plantejament. Si nosaltres no haguéssim comès errades en passes i contraatacs en descobert aquest part es podria haver guanyat. Per cert, és una mica vergonyant permetre als teus jugadors fer tirs a porteria descoberta quan la victòria es abultada… no cal.


👉🏽Per àmbits:


-Defensa:Molt mancats de força

-Atac: Molt mancats de recursos, però hem jugat amb el cap. Especial menció al Víctor que ha jugat lesionat i fins i tot ha marcat algun gol.

-Porteria: Hem parat les coses més difícils i les fàcils no, cal més entrenament específic.

-Pivots i laterals: Ens han donat poques oportunitats per una diferència de fortalesa física.

-Extrems: El millor rati d’encert vs tir de tota la temporada. Molt bé

-Actitud banqueta: He estat a la grada, tinc la sensació que hem fet cas a l’entrenador. -Tampoc he seguit gaire el nostre esquema tàctic ja que he sortit i he entrat del camp a fer trucades.


💪🏽123 Sant LLorenç


Comments


bottom of page