top of page

Infantil masculí vs. Martorell

🔴⚫️Infantil masculí 35 - 30 Martorell


👉🏽Avui el dia a començat fred i ben d'hora, a les 8:15 ja estavem al club convocats. Ens ha costat bastant arrencar amb l'escalfament, teniem molta son i alguns no ens havien ni pres el colacao. Potser estavem bastant confiats que erem capaços de superar al contrari sense baixar-nos de l'autobús com deia l'Helenio Herrera. Les estadístiques eren a favor nostre sens dubte però tot plegat era un parany caure a l'excès de comfiança com ens ha recordat en Pere- El Martorell havia perdut de molt pocs gols els partits que ha disputat i sens dubte ha plantat cara.


👉🏽Primera part: hem començat bastant perduts i adormits. Hem pagat car la falta de concentració i hem arribat a perdre de 4. Aquesta distància s'ha mantingut tota la primera part a falta de cinc minuts. Després d'un encertat temps mort, hem começat a entendre que no no anavem bé. A partir d'aquí ens hem posat en tensió, al minut 21 nomès perdiem de dos (12 a 14)i hem començat a recuperar arribant al final amb un empat de 15 a 15. En aquest moment el Martorell ha quedat descolocat mentalment i ha pensat que no podia guanyar. Aquest pecat l'hem fet nosatres en alguna ocasió.


👉🏽Segona part: ha estat un altre partit. Gairebé tothom ha entés que calia fer pinya i contribuir a tope, jugant-nos una mica el físic, ja que ens superaven clarament en numero de jugadors de segon any... i potser algun de "tercer" que ja comentarem. La distància s'ha incrementat al nostre favor de forma gradual fins als 5 gols. El parcial ha estat de 20 a 15. L'encert de la nostra porteria i la manca total d'encert del segon porter del Martorell han estat un factor clau.


👉🏽Per àmbits:


a) Defensa: no ha estat la clau del partit però ha funcionat prou bé. Anem agafant forma física i ens costa menys córrer els extrems al retorn. Continua la tendència a no seguir la bola amb la vista. Aquesta vegada ens ha mancat fer alguna falta tàctica més. Ens fa por detenir contraris a la carrera, però alguns ja ens plantem peti qui peti.


b) Porteria: increïble. Sens dubte la clau decissiva del partit. Hem parat de tot, penaltis, tirs a gol cantat… tremendo!


c) Pivots i laterals: Hem desplegat el nostre joc especialment a la segona part, però depenent molt de l'astúcia individual més que de la sistemàtica i de passar la bola amb ritme i seny. En ocasions ens ha fet por entrar i hem rebut alguns cops defensius força violents. Tirs segurs i certers, poca jugada desaprofitada. Hem perdut més boles de les òptimes.


d) Extrems: Aquí ja es nota un canvi. Guanyem en força, empenta i decisió. Destacar la resistència demostrada malgrat els cops. Hem tingut dos jugadors a la banqueta contusionats dos vegades cadascú.


e) Actitud banqueta: Bé. Atents a la tàctica i al partit. No cal discutir les instruccions, cal executar-les. Hem entès que en un entorn més violent els més petits poden rebre més i és normal que juguem menys minuts.


👉🏽Valoració general: Per sobreviure a la la lliga cal que estiguem tots. Avui teníem tots els canvis i això ens ha permès aguantar, tot i això suposo que molts demà tindran agulletes. Encara que juguem pocs minuts hem de mantenir la concentració i estar preparats quan se'ns demana perquè l'equip ens necessita, si no no jugariem. Torno a requerir a la Direcció del club que tinguem més farmaciola i bosses de gel. Per últim una nota per la verificació de fitxes. El contrari no s'ha presentat amb les fitxes físicament, sí en format digital però no s'ha comprovat. No hem donat importantància aquest fet fins a veure un jugador a la pista que superava el 1.80 i els 70 kg, igual era de tercer any d'infantil.
Comentários


bottom of page