top of page

Infantil Masculí vs. Garbí Palafrugell

🔴⚫️Infantil Masculí 29 - 21 Garbí Palafrugell


👉🏼Participar i divertir-se està bé però una victòria com aquesta no té preu.


👉🏼De nou hem jugat a casa, contra el Palafrugell aquesta vegada en la segona ronda que just hem iniciat. En aquesta ronda coincidirem amb dos equips molt forts, com el Garbí i la Salle però de ben segur que en trobarem encara de millors i que potser son tots jugadors de segon any. Penso que anem en una línea ascendent a tots el nivells esportius. No obstant, ja cal que ens preparem física i mentalment per aguantar la pressió i a les defenses contundents.


👉🏼Els nostres jugadors han dominat tot el partit i han administrat molt bé la defensa i l’esforç físic. L’estratègia defensiva de 3-2-1 ha sigut molt encertada, ja que el Garbí tenia 14 jugadors vs 10 dels nostres (avui erem un menys) i alguns molt alts, forts i amb capacitat de tir exterior. De la defensa del contrari, no podem dir que fos dolenta però una vegada trencada pel centre en el tir un 75% de vegades els tirs han estat gol, especialment amb el porter no titular.


👉🏼La defensa 3-2-1, de la que diuen que era una bestpractice l’equip de la Metaloplàstica fa uns quants anys té avantatges e inconvenients. Certament requereix molta concentració per posar-la en marxa i els nois ho han fet. També requereix un bon porter a la distància curta perquè es sofreix molt el tir d’exteriors i de de dominar el joc creuat. Crec que tant una cosa com l’altre ens han funcionat. Per cert, el joc creuat ja l’hem aprés i es clau per sobreviure en aquesta ronda.


👉🏼Agraïments als jugadors de segon any per haver compartit les boles amb tothom i especial menció als extrems de primer any per haver corregut per les bandes com si no hagués un demà a tapar els forats.


👉🏼Els empordanesos han reclamat manca de targetes, però personalment aquest delegat creu que l’arbitratge ha estat igual de permissiu. Ja que nosaltres també em advertit a l'àrbitre en en algunes emputxades a en Pau i a l’Aleix especialment.


👉🏼En quant a horari, no entec perquè hem de fer els partits tan tard. Un dissabte a les 5 perjudica altres activitats que els nens poden tenir.


👉🏼Primera part: (Parcial 16-9). La defensa del contrari era molt bona però no era infranquejable. És el mateix relat que en els partits anteriors contra el Garbí. A partir de descobrir la forma de superar-los sense haver de fer tir exterior ja hem resolt al nostre favor. Hem estat força conservadors intentant el tir desde el centre i laterals. La distància de gols


👉🏼Segona part: (Parcial 13-12) El contrari ha reaccionat amb una defensa que ens ha posat al limit de la pasiva recurrentment, fet que ens ha impedit incrementar la distància a proporció. En el contratac hem corregut força ràpid a tancar i l’encert de a porteria ha evitat que el contrari remuntés. No obstant, hem patit força el tir exterior i el tir d’extrem amb bot.👉🏼Per àmbits:


-Defensa: Molt intel·ligent, ja entenem que cal fer tot i que ens costa mantenir la posició defensiva correcte en extrems. Hem queda el dubte si algú entenia “a 6” com marcar al numero 6 o 6 metres.

-Porteria: Tema clau del partit. Hem après a fer servir les cames i a desviar a fora. Tir rebut d’extrem amb rebot cal millorar.

-Pivots i laterals: Molt resilients, jugades de picaresca immillorable. Tremendo joc creuat, asunto control d’esquenes superat de moment. Davant de la possibilitat de tirar a “bocajarro” una mica tolerants amb el contrari. Caldrà preparar-se per fer tir exterior ja que ho necessitarem amb equips més durs.

-Extrems: correr tot el partit per la banda ens matxaca molt però hem d’arribar més (suposa un 35% més de carrera que un jugador central). Si tenim oportunitat de tirar i és millor que passar, hem d’assumir la responsabilitat i fer-ho.

-Actitud banqueta: Hem celebrat la victòria al vestuari tots plegats com si fos la victòria de la champions. No obstant, no podem arribar al camp i escalfar per grupets de veteranos i rookies, som un sol equip.
Comments


bottom of page