top of page

Infantil masculí vs. Garbí Palafrugell

🔴⚫️ Infantil masculí (L) 33 - 32 Garbí Palafrugell (V)


👉🏽El titular: El vent de garbí no ha pogut amb les ràfegues de la tramontana

Avui hem jugat a casa, contra el Palafrugell. Hem guanyat i si no tens interés en la resta del report, mal fan del santllu fins aquí la teva versió (sabem qui ets, que vas acceptar les cookies)


👉🏽El Garbí, un equip preparat a consciència i que ens va guanyar a l’anada. Quan hem arribat a l’Andrei Xepkin badallant, ells ja estaven escalfant, corrent i jugant ben desperts ja que havien fet uns 150 km.

bans de començar m’he entretingut a parlar amb el cos tècnic del contrari, bona gent sens dubte i això es nota en el comportament del jovent a la pista. La realitat d’aquests clubs de Girona, Tarragona i de Lleida és que no tenen rivals aprop i han de fer molts km per jugar cada 15 dies. Pert tant, ceteris paribus a més nivell esportiu, més costos de desplaçament. Tema que és exponencial si l’esport és minotari. I cal ser positius, comparat amb el Polo, que requereix un parell de cavalls vius, remolc i mosso de quadra tot és barat. Barat si, però fer 150 km i perdre es fotut. I que als 15 dies t’arribi una recepta d’un radar, com li va passar a aquest delegat en el partit d’anada es una … val, d’acord, és just i cal complir amb la llei.

En resum, entenc perfectament com es deuen sentir els nostres amics ampurdanesos amb el resultat d’avui, el handbol és una mica injust …. o no.


👉🏽Proposta: si els partits en camps a llarga distància es poguessin arreglar en resultat a favor del visitant i a l’inrevés hi hauria menys patiment.

👉🏽Primera part: (no veig la foto que he fet, però guanyàvem de 5). La defensa del contrari era molt bona però no era infranquejable. A partir de descobrir la forma de superar-los sense haver de fer tir exterior ja hem resolt al nostre favor. Els nostres extrems en ocasions han jugat una mica més a a posició de fals lateral i ha estat molt profitós.

👉🏽Segona part: (patiment a tope, parcial desfavorable) La tornada ha estat molt dura i tot i que hem mantingut la distància tot el partit en els últims 10 minuts estavem molt cansats i ens han empatat dues vegades. Afortunadament com teniem tots els canvis hem gestionat molt bé el cansament i la pressió, acabant per guanyar per la mínima.


👉🏽En aquest partit ja hem vist que tots tenim una contribució rellevant en l’equip, que si no estem a tope individualment el resultat és negatiu i a l’inrevés. Aquest és un comentari d’aquells de futbol és futbol, Alemania es Alemania i tal, però com és la primera vegada que petits i grans ens ho creiem doncs ja es va veient la diferència. Com ens fem grans per moments ja no ens empenyen, no tenim por i ens atrevim a tirar quan tenim una clara ocasió.


👉🏽Per àmbits:

Defensa: Efectiva, tornem ràpid al contraatac però els laterals i extrems els hem de reforçar. Si cal fer falta es fa, forma part del joc. Fer falta no es estomacar.

Atac: cal parar atenció amb la cerca de les esquenes dels altres jugadors

Porteria: Molt efectiu aeri i central, tir rebut d’extrem amb rebot cal millorar.

Pivots i laterals: Molt resilients, jugades mestres. Cal entrar més amb el braç en alt.

Extrems: Si la resta de l’equip ha jugat al seu promig alt, els extrems avui han estat millors que altres dies, a jutjar pel resultat això ha estat clau.

Actitud banqueta: Cal entendre que ara fa fred i que cal posar-se la jaqueta a la banqueta. No he sentit cap crítica als companys i això és bo. Cal recordar que l’entrenador dóna les instruccions, els jugadors no han de donar les instruccions als altres companys.


👉🏽1,2,3 Sant Llorenç. A vegades el vent bufa de garbí altres de tramontana, però amb les galetes Príncipe es fa passar la gana.
Comments


bottom of page