top of page

Infantil masculí vs Cooperativa Sant Boi

🔴⚫️Infantil masculí 19 - 24 Cooperativa Sant Boi


👉🏽El titular: L'únic problema que tenim per triomfar és la manca de canvis


👉🏽De nou felicitats als nois, que sense cap canvi han estat capaços d’aguantar tot el partit a un bon ritme de joc. Això a l’inici de temporada era literalment impossible, no teniem prou fondo. Per tant, és d’agrair el treball físic dels dimecres i la motivació intrínseca per jugar, ja que alguns van venir a entrenar el divendres després de tota una setmana malalts.


👉🏽Resum: la Cope ha desplegat un bon joc en atac, amb jugadors de força envergadura, ben organitzats i ràpids. Hem estat bastant hàbils a la defensa, però no especialment brillants ni en l’atac pel centre ni tampoc en el tir des de els extrems. Malgrat que la defensa contrària era bastant mediocre hem comès molts errors i no hem mantingut suficientment la sistemàtica de joc. Penso que el resultat ha estat bo per la evident inferioritat, i que si no haguéssim comès tantes errades, guanyar no era impossible.


👉🏽Primera part: 9L - 12V Hem mantingut el ritme de joc i desconcertat al contrari quan hem estat a punt d’empatar.


👉🏽Segona part: 10L – 12 V. Bons contraatacs, boles robades magistralment, potser no hem cregut que podíem guanyar. Mateix parcials de gols que la primera part malgrat cansament.


👉🏽Per àmbits:


-A. Defensa: Bé, tot i que en els extrems estem una mica estàtics. Hem après a robar boles i fer faltes intencionades des de l’extrem.

-B. Laterals i Pivot: No podem perdre sistemàtica de joc en favor d’iniciatives de jugades innovadores perquè cometrem errors als no tenir-ho per la mà. Mala sort en uns quants pals. Cal mirar més on tenim el pivot col·locat per utilitzar-lo.

-C. Extrems en atac: no hi ha hagut encert en el tir, hem de buscar moure’ns a dins de l’àrea si tenim lloc per fer-ho i agafar velocitat de tir si no en tenim.

-D. Porteria: Bé. Però cal seguir la bola amb la vista i no tancar els ulls. Ojo el tir d’extrems.

-E. Actitud banqueta: Bé, de forma progressiva interioritzem les instruccions i ens apliquem dins d’un esquema de joc.


👉🏽Si podem arribar a 8 o 10 jugadors cada partit, millor. Tens algun amic que vulgui jugar a handbol?


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page