top of page

Infantil masculí 26 - 28 Sant Quirze

🔴⚫️Infantil masculí 26 - 28 Sant Quirze


👉🏽El titular: Final de temporada en dinàmica ascendent!


👉🏽Avui hem jugat al 80% de les nostres capacitats màximes, dins d’una tendència ascendent, tot i que el resultat no ha estat favorable, hem pres consciència que nosaltres “Podem”. La falta d’encert en el tir de tots els jugadors sense excepció ha marcat la diferència. Si haguessin tingut la taxa de conversió de la setmana passada, el resultat hauria estat un 34 a 28 molt probablement. Valorant el partit amb l’entrenador creiem que és molt difícil mantenir la tensió després d’un gran resultat. En qualsevol cas, el Sant Quirze venia de guanyar al Sant Joan així que “al loro que no estamos tan mal”.


👉🏽Llàstima que la lliga acabi en aquest punt, perquè si repetíssim podríem estar en el terç superior de la taula. Bé en qualsevol cas, aquest conjunt d’aprenentatges ens els emportem al cadet els grans i al segon any de l’infantil.


👉🏽Primera part: Hem començat adormits, amb un parcial de 3 a zero que ràpidament hem recuperat i ens hem situat per davant del marcador, ja pràcticament tota la primera part. Així i tot, hem fallat gols cantats per tirar sense mirar, llançament amb inèrcia del cos fora de la trajectòria de gol i també la mala sort; uns 4 pals llargs mínim.


👉🏽Hem trobat facilitat per entrar pel centre i hem desistit d’utilitzar els extrems. Els extrems tampoc han estat gaire involucrats en el joc, ja no només a la primera sinó també a la segona part.


👉🏽En l'àmbit defensiu ens ha costat d’entendre les instruccions de l’entrenador respecte a la defensa central avançada. Tema clau per aturar el joc creuat i que ha resultat efectiu quan a la segona vegada que s’ha explicat ho hem posat en marxa.


👉🏽Segona part: La dinàmica ha estat molt semblant en relació amb la falta d’encert, però afegint força boles perdudes de rebot defensiu (he comptat cinc jugades, podrien ser més). De fet, hi ha hagut una jugada on dues aturades del porter han anat a mans del contrari fins que el gol ha entrat. Aquí no val a badar, això és manca d’atenció i en algun cas d’implicació amb l’equip.


👉🏽Hem patit una expulsió quan en tirar un penal, el porter s’ha mogut i la bola li ha anat a la cara de forma indirecta. El porter ha reclamat i ens han fet targeta vermella. Jugar amb un menys a la zona central ens ha trasbalsat i ha capgirat el marcador en la nostra contra.


👉🏽L’arbitratge no ha estat favorable al Santllo.


👉🏽Per àmbits:


-Defensa: Prou efectiva. Poques faltes improductives ens han picat. Com hem dit, hem badat amb els rebots i hem trigat a fer defensa avançada.

-Atac: Amb l’excepció de la manca de conversió, per sota de la nostra mitja la resta bé.

-Porteria: Prou bona, ull amb els tirs dels extrems que no en parem gaires.

-Pivots i laterals: Hem fet poc joc per darrere de la defensa, però quan hem estat davant de porteria amb la bola a la mà hem castigat prou bé Per davant no ens han tallat el joc, hem fet la nostra.

-Extrems: Hi ha hagut manca d’implicació. Tant en rendiment físic com en atenció. Que no tinguem el rol d’anotar constantment no vol dir que no siguem claus en el resultat. Quan l'ocasió de tir és clara, cal tirar.

-Actitud banqueta: Bé. La nostra actitud competitiva és superbona. No hem de tenir converses paral·leles quan parla l'entrenador perquè amb el soroll del camp no se senten les instruccions.


👉🏽Aquí m’acomiado amb aquesta última crònica de la temporada. Esperem que els resultats siguin millors l’any que ve, que aflori tot el coneixement acumulat i que a Toledo incorporem totes les idees productives que veiem. Continuem la pròxima temporada gaudint de l'esport i de la vida de club amb una junta excepcional que ens durà pel camí bo.


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page