top of page

Infantil masculí 19 - 19 Corazonistas

🔴⚫️Infantil masculí 19 - 19 Corazonistas


👉🏽El titular: Hacer de tripas “corazón”, no es suficient.


💪🏽123 Sant LLorenç


👉🏽De nou juguem a casa, al nostre pavelló nevera, i continuem imbatuts. Serà aquesta la nostra avantatge competitiva? El fred perjudica al contrari i ens afavoreix a nosaltres acostumats a aquest gelid entorn?


👉🏽 Algunes decisions arbitrals és possible que ens hagin perjudicat.


👉🏽Resum:

El Sagrat Cor ha desplegat una molt bona defensa i un joc ràpid desde l’inici. Partit molt igualat i de jugades llargues, tot i que el contrari ha estat més estona al nostre camp que nosaltres al d’ells. Nosaltres hem defensat molt bé, però no hem aconseguit de desplegar un joc correcte a l’atac. Quan hem descobert que amb una jugada ràpida pel centre podem guanyar ha estat massa tard.


-Primera part: 7L - 8V Errades múltiples de l’àrbit ens han provocat una successió de penaltis que han resultat en gol i que ens han marcat una distància que no hem recuperat fins al final de la part. Poc encert en la nostra porteria i molt bona la del contrari. Atac poc organitzat.


-Segona part: 12L - 12V Ens hem posat per davant, però no hem mantingut la distancia gaire temps. Molt bona defensa per la nostra part. Contraatacs molt ràpids però desencert al botar la bola. Nois, sempre passa igual agafem les boles que boten no les que no boten!


👉🏽Per àmbits:


-Defensa: Rotunda. Les faltes productives les produïm amb bastanta efectivitat. Els extrems contraris han quedat anul.lats. Ojo que ens piquen penals per tenir la mà baixa quan el jugador contrari ja ha botat.

-Atac: Negatiu. Cal millorar el pase, desde els extrems ens hem d’implicar més a la jugada. Tirem fort! No perdonem.

-Porteria: Efectiu des dels extrems, desde la centralitat no hem estat gens atents a la bola. Quan avancem tenim més cobertura,i encertem bé, sota dels pals menys.

-Pivots i laterals: Bones jugades d’oportunitat. Cal entrar més amb el braç en alt.

Extrems: Hem assumit la responsabilitat de tir majoritàriament quant no hi havia una altre opció.

-Actitud banqueta: L’entrenador diu a l’àrbitre el que considera oportú. Els jugadors no. Hem estat de sort que no ha xiulat dos minuts cada vegada que hem fet una protesta al camp perquè suposo que l’àrbitre era conscient dels seus errors. Un altre tema, si l’entrenador diu que tirem a la banda dolenta del porter és pq ha vist alguna cosa, a veure si fem una mica de cas.
Comments


bottom of page