top of page

Handbol Sant Quirze vs Cadet Masculí

🔴⚫️Handbol Sant Quirze 44 - 37 Cadet Masculí


👉🏽Sortida, una altra vegada, molt complicada. El nostre equip ha sortit amb la voluntat de tenir el partit controlat i no permetre que el nostre rival agafés diferència al marcador. Dos equips amb molt control i uns atacs per sobre de les defenses, més en efectivitat i números de l'atac que feblesa defensiva. Pràcticament tota la part s'ha estat a la par al resultat i amb molta concentració per tots dos equips. Resultat al final de la primera part. 22-20.


👉🏽Segona part molt més complicada, on no hem pogut neutralitzar la seva gran sortida de contracop, que s'ha combinat amb unes bones aturades dels porters locals que ens han fet mal a la nostra confiança. També ha influït molt el gran desgast físic dels nostres jugadors, davant l'altre equip amb més efectius. La diferència ha anat augmentant-se i la voluntat dels nostres no ha estat prou per igualar el partit. Resultat final 44 - 37.


👉🏽Hem de pensar en positiu perquè ha estat un partit molt madur davant d'un molt bon equip. Només ens queda treballar i demostrar que el nostre equip té un nivell que, de vegades, ens costa reflectir als resultats.


👉🏽Ànims nois!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Kommentare


bottom of page