top of page

Handbol La Garriga vs Cadet Masculí

🔴⚫️Handbol La Garriga 38-53 Cadet Masculí


👉🏽Molt bon partit del nostre equip!


👉🏽Primera part molt seriosa, aguantant les empentes de l'equip local amb un joc molt coral.


👉🏽Les diferències no han estat al començament molt grans, màxim un o dos gols, en una fase tanteig que ha arribat cap al minut 20 d'aquesta part, on les bones circulacions del nostre atac, juntament amb una bona defensa ens ha permès obrir una escletxa en el marcador fins a arribar al resultat de la primera part amb 17-23.


👉🏽Segona on el treball ha estat esplèndid, l'equip no ha defallit mai, i davant un desmesurat ús de la força de l'equip local han pogut mantenir el cap fred però redoblant les ganes de guanyar. Gran defensa, circulació i contracop ha estat la tònica d'aquesta part on des del començament hem eixamplat el marge al marcador fins a més de deu gols a la meitat d'aquesta part. Això ens ha permès arribar al final del partit sense patir en el marcador, però no en la intensitat de l'equip rival. Resultat final 38-53


👉🏽Com sempre felicitar els nois i a l'entrenadora pel treball i per veure que aquest es reflecteix a la pista, on el nostre equip sempre lluita sense descans. Gran partit nois!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
댓글


bottom of page