top of page

Handbol Gavà vs Cadet Masculí

🔴⚫️Handbol Gavà 27-31 Cadet Masculí


👉🏽Molt bon partit del nostre equip a un cap difícil, per capgirar la dinàmica de derrotes que teníem. Malgrat l'empenta de l'equip local, hem començat més ficats amb el partit. Un joc molt físic, amb moltes penetracions de l'equip contrari ens ha fet ficar molt treball, sobretot en defensa.


👉🏽En atac hem pogut mantenir la paciència i, amb circulacions llargues, s'ha tingut una bona selecció de llançament. Malgrat aquest esforç la igualtat ha estat el més predominant fins al final del període que hem pogut posar-nos per davant. Resultat a la mitja part: 14-18.


👉🏽Segona part on no hem pogut baixar la guàrdia, ja que el rival i la pista no ho posen mai fàcil. Amb una porteria molt encertada i llançaments de llarga distància combinats amb circulacions molt efectives fins als nostres extrems, el marcador no ens ha fet partir arribant a diferències de, fins i tot, 7 gols a favor.


👉🏽Un esforç final de l'equip local ha fet que s'apropessin però sense fer-nos patir per la desitjada victòria. Resultat final 27-31


👉🏽Partit molt compacte del nostre equip, on hem encertat en cada moment el tipus de joc que es necessitava. Això ens permet tornar a la senda de les victòries per un grup que no deixa mai de treballar. Molt bon partit i millor sensació.


Enhorabona, nois!!!

123 Sant Llorenç🔴⚫🔴⚫

Comments


bottom of page