top of page

Granollers vs Infantil masculí

🔴⚫️Granollers 35 - 27 Infantil masculí


👉🏽Derrota contundent que amaga aprenentatges de valor… o això esperem tots


👉🏽Preludio: Ahir no estava de gaire humor per fer el report. Primera per l’horari, segona pel resultat, tercera la conversa familiar de tornada al cotxe de jo no vull anar a la muntanya i quarta perquè quan vaig arribar a casa després del partit a les 10 pm me la vaig trobar a 5 graus…. veus ja t’ho deia jo. Fotia tant de fred que vaig dormir amb el xandall i la dessuadora de l’equipació de delegat dins del llit (no és una conya, visca el “Santllu manque pierda”) . Carai quin tiu més forofo.. ja ho pots ben dir…. tota la nit cremant pellet a sac aquest dematí estavem a 10 graus al passadís.


👉🏽El resum del partidet:


👉🏽Primer partit fora de casa d’aquesta segona ronda a Primera Catalana. He arribat a un Granollers molt fred i a un palau d’esports certament imponent. Gent amb pasta o amb deutes per igual. Potser aquest entorn ens ha impressionat molt i això ens ha afectat al joc, però penso que no, que tenim algunes mancances i juguem bastant al límit de les capacitats que com equip tenim actualment i avui aquestes mancances han convergit amb resultat molt negatiu.


👉🏽Potser peco d’optimista, però aquest partit per la nostra capacitat es podia guanyar! De fet hem estat a punt d’empatar el partit i si haguessin confiat més en la nostra superioritat d’alçada i força, sense cap pietat a l'hora d’entrar sense oposició per alçada la victòria hagués estat nostra. Al tanto , que el rival s’ha posat molt nerviós amb la distància retallada a dos gols. Però una vegada la confiança en guanyar s’ha perdut, resultat la distància s’ha tornat a incrementar fins a la fi de partit. I hem perdut la confiança jugant contra un equip millor tècnicament, però amb jugadors tots de primer any i això sí, amb prous banqueta per fer dos equips.


👉🏽Quines son les nostres mancances:


-Manca de jugadors: Banqueta, canvis necessaris. La manca de jugadors fa que tampoc entrenem a tope, per poder suportar els partits. No tenir prous canvis es molt dolent. Comenteu a tots els amics que tingueu que aquí trobareu un bon ambient i un esport on les mares no escridassen a l'àrbitre i els pares no mengen pipes a la grada. Aquells que varen marxar amb cants de sirena d’altres clubs que no es compleixen, torneu, ja sou grans, aquí teniu als amics.


-Manca d’entrenament: necessitem entrenar 3 dies a la setmana, si als entrenaments manquen jugadors ho tenim complicat per assajar les estratègies i els models de defensa.

Equilibri en el lideratge: un equip és un conjunt de jugadors, cal assumir la responsabilitat dels partits de forma equilibrada entre tots. Aquí ningú està de “relleno”, quan abans s’entengui millor.


-La por fa perdre: guanyar i perdre és part del joc. És un joc. No ens poden fer pors equips físicament inferiors encara que tinguin patrocinadors que patrocinen el Paris Dakar. Guanyarem segur a aquest Granollers a la tornada, ja es poden preparar.


👉🏽En quant a l'horari, tornem-hi. No entenc perquè hem de fer els partits tan tard. Un dissabte a les 5 perjudica altres activitats que els nens poden tenir.


-Primera part: (Parcial 17-13). En tots els aspectes millorable.


-Segona part: (Parcial 18-14) En tots els aspectes molt millorable.


👉🏽Per àmbits:


-Defensa: Les mans estan per robar boles, i per forçar mantenir la distància no per abraçar jugadors. Agafar pel coll al contrari davant de l'àrbitre costa 2 minuts habitualment. Extrem cal mirar la zona, no abandonar extrem contrari, que a la que tingui una bola corre cap el centre a llençar. Un jugador de primer any amb poca força i baixet és el recurs que empra. Uns 8 gols ens han colat en aquest format. Contraatac lent i pèrdua de boles.


-Porteria: Ha mancat motivació. Bones aturades de penal. Amb més encert 4 gols menys.


-Pivots i laterals: Joc creuat inexistent. No s’ha vist cap estructura de joc significativa. Quan hem tingut oportunitat d’entrar per la via directa i saltar a bocajarro pels jugadors de segon any ho hem evitat. Unes 10 oportunitats desaprofitades en aquest sentit. Pases sense bot improductius. Unes 10 oportunitats desaprofitades en aquest sentit


-Extrems: Hem reduït la taxa d’errors respecte altres partits, però manca velocitat i agressivitat si tenim un forat per recolocar el tir al cap al centre ho hem de valorar.


-Actitud banqueta: Estem molt atents però no sé si hem aplicat el que ens ha dit en Pere. Una especial menció al Josep Enric que lesionat a vingut a donar suport als companys desde la banqueta, un exemple de mentalitat d’equip.


👉🏽I quin és l’aprenentatge? Doncs jo crec que cadascú ha fet el seu, perquè avui la situació individual de cadascú és la que ha afectat al joc global. 8 ocasions de tir clares desaprofitades (facil 5 gols dins), 4 gols que ens han marcat que eren evitables i 3 més que ens han fet per cansament.. doncs jugant malament a l’atac podríem haver tingut un marcador de 35 V - 20 L. Crec que això és el que passarà a la tornada.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page