top of page

Granollers Atl vs Cadet Masculí

🔴⚫️Granollers Atl 41-43 Cadet Masculí


👉🏽Partit sempre difícil, tant pel rival com per l'escenari. El nostre equip ha sortit una mica fred en l'inici del partit i el rival ha anat assentant-se a poc a poc, amb un joc més fluid i fàcil que el nostre. Malgrat això les diferències no han arribat a ser excessivament grans i s'ha arribat al final de la part amb un empat que reflecteix la igualtat en la pista. Resultat al descans de 22-22.


👉🏽Segona part bastant diferent, l'equip local ha jugat més tranquil i ha anat imposant-se en duels físics amb els pocs jugadors que ens podien superar-nos en aquesta faceta, amb això han aconseguit anar-se en el marcador de 5 gols sobre la meitat d'aquest període. Aquí ha arribat un punt d'inflexió.


👉🏽Després de patir una derrota inesperada en els últims minuts la setmana passada, això ens va fer aprendre. Hem sabut mantenir la calma, pujar les ganes i amb alguna variació tàctica hem començat a remuntar fins a portar-nos la merescuda victòria.


👉🏽Si la setmana passada va tocar creu, aquesta ha tocat cara, però el que mai falta o faltarà són les ganes de competir del nostre equip. Enhorabona nois i entrenadora!!!! Resultat final 41-43


123 Sant Llorenç🔴⚫🔴

Comments