top of page

Esportiu Castelldefels vs. Aleví Mini

🔴⚫️ Esportiu Castelldefels 12 - 4 Aleví Mini


👉🏽El partit es va perdre 12-4 però ja sabeu que estem en fase de creixement. No obstant cal dir que vàrem fer una mica de pas enrera respecte les darreres setmanes.


👉🏽La Paula va ser la nostra entrenadora per aquest partit, que va connectar molt bé amb els jugadors. Els hi va donar algunes pautes de joc que els hi varen anar força bé.


👉🏽Si anem al partit, això va ser com els darrers caps de setmana: Continuem sent 5 jugadors de camp i continuem començant “adormits” i la darrera part estem molt cansats.

Això costarà canviar-lo? Esperem que no!


👉🏽La segona i tercera parts no varen anar força millor perquè ens va costar seguir el seu ritme. I això, comptant que vàrem començar guanyant ambdues parts de 2 gols. Però això es va poder aguantar només un parell de minuts.


👉🏽Després, ells varen remuntar i nosaltres varem anar empenyent però un parell de penals errats i un parell d’ocasions fora de porteria els varen permetre marxar en el marcador. Al final, el partit se’ns va tornar a escapar.


👉🏽La part positiva és que els jugadors continuen agafant dinàmiques de joc interessants, van afegint combinacions que practiquen als entrenaments i, fins i tot, el porter està agafant força protagonisme en les sortides de la pilota.


👉🏽Ens va costar defensar però es evident que s’està millorant.

El reforç de la Paula també va ser molt bo. Esperem a l’Axel de tornada però va ser genial també tenir-la a ella d’entrenadora. Bona setmana!!


💪🏽123 Sant LLorenç
bottom of page