top of page

Eleccions a la presidència del Club Handbol Sant Llorenç
🔴⚫Benvolguts socis i sòcies,


Segons els acords de la passada Assemblea General Ordinària del dijous 26 de gener de 2023 i confirmats posteriorment a la Junta Directiva del 15 de febrer de 2023, s'han convocat eleccions a la Presidència del Club Handbol Sant Llorenç, d'acord amb els estatuts Club i sota la regulació d’entitat inscrita al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb el següent calendari electoral:


- 23 de febrer, a les 19.30 h: Sorteig públic de les 3 persones que serán membres de la Junta Electoral, a les oficines del Club. Aprovació del Cens Electoral. Obertura de període de consulta i/o reclamacions del Cens Electoral al despatx del club, en horari de 18 a 20 h, fins el 6 de març.


- Del 20 de març al 18 d’abril: Període de presentació de candidatures a les oficines del Club, en horari de 18 a 20 h. Les candidatures hauran d'estar integrades amb un mínim de 3 persones, indicant els càrrecs de president/presidenta, secretari/secretària i tresorer/tresorera.


- 28 d'abril, a les 19.30 h: Votació de la nova Presidència del CHSL, al Centre Cívic Les Tovalloles.


Atesa la importància que té pel futur del nostre club, us animem a que participeu activament en aquest procés electoral.


Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.


Cordialment,


La Junta directiva del CHSL.


Sant Feliu de Llobregat, 20 de febrer de 2023.

Comments


bottom of page