top of page

Cròniques 23 i 24 d'octubre

🔴⚫Juvenil Femení 21 - 29 CH La Salle Moncada


👉🏼Partit amistós contra un rival molt fort que estarà a la part alta de la lliga lluitant pel títol.

👉🏼A la primera part ha costat entrar al partit degut a la bona defensa del Moncada. A la segona, hem millorat en atac i hem arribat a posar-nos a tres gols.

👉🏼Al final, una sèrie de jugades desafortunades han permès al rival distanciar-se fins el marcador final.

👉🏼Tot i la derrota, han jugat un bon partit i ara toca millorar per rebre a la lliga als rivals més forts del grup.🔴⚫Senior Vermell 36 - 31 H. Banyoles B


👉🏼Segona victòria del primer equip masculí en la tarda de presentació de tots els equip del club. Sortida fulgurant dels locals que comanden el marcador desde l'inici, amb rendes de tres i quatre gols que no s'amplien degut a les pèrdues de pilota en transició.

👉🏼El Banyoles es manté viu al partit mentre el SantLlo desaprofita varies oportunitats d'obrir una escletxa important al marcador. Així, encallats totalment en atac, amb errades clares de llençament, els de Girona marxen al descans amb un gol d'avantatge (14:15).

👉🏼A la represa, es veu una clara millora del Sant Llorenç que, ben plantat en defensa, amb transicions ràpides de contraatac i un atac efectiu i dinàmic, aconsegueix capgirar el marcador. Apareixen els millors minuts del nostre equip que aconsegueix una diferència de nou gols al marcador.

👉🏼El Banyoles B intenta reduir l'avantatge amb una defensa pressionant a tot el camp i ho aconsegueix aprofitant vàries inferioritats consecutives dels locals que, asserenats als darrers instants, sentencien el partit.🔴⚫Martorell 9 - 7 Aleví Mini


👉🏼Un partit on els nens han jugat prou bé, s'han començat a veure coses treballades com el pase i va i el rebre en carrera.

👉🏼S'ha de seguir treballant en la defensa i en evitar moments de desconnexió al atac.

👉🏼Com sempre, agraïr l'ajuda de la Laia i la Maria de l'Infantil femení, que han fet també molt bona feina.


⚫🔴Gavà 10 - 6 Aleví expert


👉🏼Després d'un debut difícil a la lliga, l'aleví es desplaçava a Gavà amb la incertesa de saber si estàvem preparats per competir a la categoria.

👉🏼Una incertesa que s'ha esvaït en les primeres jugades, en els que els jugadors han sabut atacar la forta defensa del Gavà.

👉🏼L'alternança en el marcador s'ha tancat amb un 6-7 que els nostres han celebrat efusivament. En el dos següents quarts, la diferència en la intensitat defensiva i l'encert del porter rival han decantat la victòria per als locals per una minsa diferència.

👉🏼En l'últim quart s'ha imposat el Gavà amb claredat. El cansament dels nostres no els ha permès mantenir el ritme del partit. Hem perdut en el resultat però hem trobat el camí per millorar en el joc.⚫🔴Infantils


👉🏼Magnífic partit jugat el matí de la ptesentació entre els nostres infantils femení i masculí.

😜I que va acabar, sens dubte, amb victòria del #Santllo.


⚫🔴Esparreguera 27-28 (14-15) Sènior Negre


👉🏼Victòria molt treballada des del primer minut on l'alternança en el marcador ha estat la tònica durant tot el partit.

👉🏼En l'arrencada de la segona part la contundència defensiva de l'Esparreguera li va fer avançar-se en el marcador amb una diferència màxima de tres gols.

👉🏼La reacció del Santllo no es va fer esperar i amb ràbia i orgull va elevar el seu nivell defensiu que el va tornar a posar davant del rival en el minut 52.

👉🏼La diferència d'un gol i empats continus podia pronosticar un empat final o una victòria mínima. Aquesta es va inclinar de part del Santllo en fallar l'Esparreguera un llançament en el minut 59.

👉🏼Últim minut de gran intensitat i defensa individual per part de l'equip local van provocar l'aixecament de passiu. Un temps mort mancant 14 segons ens garantia l'empat i la gestió ofensiva ens dió la victòria.

👉🏼Bravo jugadors per l'esforç durant els 60 minuts. Felicitats 3 de 3!! A continuar treballant.🔴⚫Juvenil masculí 42 - 30 Amposta


👉🏼Primera part on a base de bones defenses comencem dominant al marcador, però un temps mort de l'equip rival i una baixada en la intensitat defensiva nostra i llançaments clars fallats va fer que s'apropessin al marcador els últims 10 minuts de la primera part, acabant nosaltres amb una renta de 4 gols a favor.

👉🏼Segona part on millorem la intensitat defensiva i les transicions ràpides ofensives fa que ens acabem de marxar al marcador, però donat el resultat a favor els últims minuts abaixem els braços provocant que la diferència no hagués estat encara més notòria.

👉🏼Partit que serveix per evidenciar que encara queda treball i no ens podem relaxar en cap moment.🔴⚫Sènior Femení 20 - 22 Terrassa


👉🏼Partit molt disputat en tot moment.

👉🏼Les fallades de llançaments clars, han fet que no poguéssim guanyar el partit. Hem de continuar treballant per a no fallar punt i aviat es veuran els resultats del treball.


💪🏼123 #Santllorenç
Comments


bottom of page