top of page

Crònica handbol Aleví mini

🔴⚫️Crònica handbol Aleví mini


👉🏽19a jornada de lliga enfront del Club de Handbol Vilanova i la Geltrú, 2n classificat.


👉🏽El resum senzill: ens han passat per sobre. Molts jugadors de camp, amb jugades assajades, defensa en zona (així hem d’anar, a aquesta categoria!!!!).


👉🏽Cap queixa perquè els nostres gladiadors s’han d’acostumar a que no hi ha moltes flors i violes. Ja hi haurà temps pels premis de l’Asobal. Esperem que als seus jugadors no els hi facin anar a Montserrat de genolls perquè els hi hem marcat alguns gols en cada part. ;-p


👉🏽Anant al partit, moltes coses positives: La bona defensa de la setmana passada ha continuat, potser no tant bé (ells corrien, es desmarcaven molt bé ...), però la nostra defensa continua amb la bona línia de l’altre dia.


👉🏽En atac ens ha costat més (bona defensa, la seva, amb intensitat i ofegant-nos) i hem tornat a la frase de l’any (Asegurad el pase!!!!).


👉🏽Pensant en coses a millorar, potser tirar a porteria, a la zona baixa, seria una de les coses. Avui li hem tret la pols a les lones publicitàries que hi ha a la part alta de les parets. Ja no cal que vinguis a fer net. I sinó, els porters (molt bons) les paraven.

Resumint: Reset i a pensar en el següent. Àxel, continuem bé!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page