top of page

Crònica del partit Aleví Mini

🔴⚫️Aleví Mini vs Neo Peques Handbol Sant Joan Despi C


👉🏽Avui hem jugat enfront del Neo Peques Handbol Sant Joan Despi C, 5è classificat a la lliga. Bé, ni són tan “Peques” (tenien un parell de jugadors talla M-L) ni semblen l’equip C.

El resultat ha estat 4-12 (marcador de categories d’aleví). Hem perdut però tot i que aquesta lliga n’estem patint molt, continuem aprenent i això ho estem fent davant equips bons.


👉🏽Avui hem tingut a la Paula d’entrenadora i ha estat, com en alguna altre vegada que ha vingut, genial!!! Qui escriu està cada vegada més encantat i enganxat amb els/les entrenadors/es del club. Gent espectacular!! Gràcies!!!


👉🏽Anant al partit, el Sant Joan ha dominat la segona part del partit però els dos primers quarts els podíem haver guanyat ( enfront del 5è classificat!!!).

A diferència d’altres partits, avui s’ha arrencat bé, s’ha començat atacant bé tot i que ens ha faltat un punt de defensa. Ells han començat bé, polaritzant el joc en un jugador que ens ha cosit a gols però nosaltres hem jugat bé!! . Al segon quart ens hem posat 5-1 a favor i després 7-3. No obstant, hem començat a fallar les marques i ells han fet un parcial 0-8 que ha fet que perdéssim el quart per 7-11.


👉🏽Al tercer i darrer quart ells han estat més centrats i han agafat distància molt ràpid. No obstant, aquests dos darrers quarts la Paula els ha donat una mica de canya als jugadors, els ha anat corregint les marques i hem aconseguit “maquillar” la diferencia. Ha estat bé!


👉🏽Em quedo amb les bones combinacions del primer i segon quart i amb la defensa i atac dels darrers 5 minuts de partit. Veig que els “peques” van creixent. És espectacular!! Cracks, heu de continuar entrenant i millorant!! Anem bé!!


👉🏽Aprofito les darreres línies per fer un parell s’apunts: Hem estat una estona veient les nostres “germanes” del femení. Quina bona pinta fa l’equip. Ha jugat amb el Gavà i he vist que també l’equip va creixent i juguem força bé i amb bona intensitat. Enhorabona a l’equip i l’Emma!


👉🏽També hem vist una estona al Benjamí! Quin grup de tot-terrenys!!! A aquests sí que no se’ls pot dir que no s’ho deixen tot al camp. Força Benjamí!! Salut i bona setmana famílies!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page