top of page

Aleví mini vs. Handbol BCN Sants

🔴⚫️ Bon dia famílies de l'aleví mini (per cert, a les classificacions de la Lliga Catalana de Handbol es Aleví de Nivell 2 o Aleví B).


👉🏽Partit molt entretingut el dissabte, a primera hora del mati, a casa, enfront del Handbol BCN Sants.


👉🏽El resultat del partit va ser de 11-5, és a dir, que vàrem empatar, per primer partit a la lliga, un període després d’haver perdut tots els períodes dels quatre primers partits. Va ser emocionant! L’equip va creixent! Tot i que continuem amb 5 jugadors i no vàrem tenir suport de les noies del femení!


👉🏽El partit, anant al detall, va ser com els que ja hem jugat fins ara: la primera part molt desconnectats perquè ens costa molt entrar als partits. En descàrrec dels jugadors s’ha de dir que ha arribat el fred (sí, ja sabem que per tots igual, però sembla que ho patim més!). Ens costa molt i el rival se’n va anar molt ràpid al marcador.


👉🏽La segona part va ser espectacular. Ens vàrem posar per davant amb 4 de diferencia i, tot i que vàrem tenir una petita davallada, la vàrem mantenir per acabar empatant. Emocionant perquè els jugadors varen combinar molt bé, passades ràpides, bones combinacions amb el porter i bons atacs.


👉🏽La tercera part prometia ser com la segona amb 3 gols d’avantatge. No obstant, el BCN Sants va espavilar molt i ens ho varen recuperar. Al final del període vàrem tenir tres opcions per agafar avantatge però dos trets parats pel porter i un fora, juntament amb dos bons atacs d’ells, varen fer que perdessim de dos.


👉🏽La darrera part va ser altre cop “la roda del hàmster” dels darrers partits: els jugadors arriben molt cansats, perden les marques de defensa i ataquen sense encert. Res a fer en aquest període.


👉🏽El BCN Sants va 5è a la lliga (de 12), nosaltres 11è. Els hi vàrem empatar una part i gairebé una altre. L’equip creix i fa bona sensació. S’estan veient coses molt positives, molt bon ambient del jugadors i amb l’entrenador. La línia és positiva. A veure si amb els entrenaments continuem millorant la defensa i L’encert en atac. Hem de continuar així! Bona setmana famílies!!!
Comentários


bottom of page