top of page

Crònica de l’Aleví mini

🔴⚫️Crònica de l’Aleví mini


👉🏽El dissabte va ser genial. Venint dels inferns, què bé sap la primera victòria ! El dissabte d'aquest passat cap de setmana vam jugar contra el Benviure de Sant Boi. Són els últims classificats del nostre grup (nosaltres els penúltims) pel que era el “derby dels de baix”.


👉🏽Dels 4 quarts guanyem els tres primers i l'últim l’empatem. Els quarts en què guanyem ho vam fer per una diferència de 1-2 gols pel que va estar molt just l'assumpte. Possiblement hauria estat més just haver guanyat dues parts i les altres dues empatar-les, perquè el segon quart el guanyem 9-8 en l'últim segon, això si, remuntant un desavantatge de 3 gols.


👉🏽Honestament, no va ser el nostre millor partit, encara que es veu que l'equip va en línia ascendent. Va haver-hi estones de bones combinacions i els nostres porters ho van fer molt bé, especialment en la segona part.


👉🏽La clau del partit va estar en la defensa, on vam estar molt bé (com es noten els entrenaments) . Això va compensar que en atac estiguéssim menys encertats. D'altra banda, dir que per al Benviure va ser el seu primer “quart” empatat de la temporada. També alegria en el seu costat.


👉🏽El Benviure és un equip mixt, vari@s jugador@s molt joves. Ens va agradar molt l'esperit d'aprenentatge de les dues entrenadores i el delegat. I, en tots dos equips, l'esforç durant tot el partit. Enhorabona!


👉🏽Disculpes pel retard per a penjar això. Ho faig des de la llotja del pavelló, veient entrenar als alevins femení i masculí, i al Special. Genial. Per cert, no volia acabar la crònica sense FELICITAR precisament el Special. En l'assemblea del club (setmana passada) ens van comentar que quatre jugadores del Special han estat convocades per la Selecció Catalana. Enhorabona !!! Increïble esperit de millora !!


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page