top of page

Club Handbol Bordils "Verd" 29 - 42 Cadet Masculí

🔴⚫️Club Handbol Bordils "Verd" 29 - 42 Cadet Masculí


👉🏽Gran victòria del nostre equip! Un partit d'aquells que no se'ls hi pot demanar més als nanos.


👉🏽Partit, a priori, complicat davant d'un rival que en l'anada ens va guanyar a casa i al que anàvem sense porter. Amb aquesta teoria s'han començat el partit, ja que el començament ha marcat el que seria tota la resta del partit; una porteria tremenda i un grau de concentració extrem dels nostres des del segon 1 no ha deixat entrar mai al nostre rival en situació.


👉🏽Sensació de moure la bola, fer moure a l'equip rival per acabar marcant gairebé en cada atac, solidesa defensiva amb una porteria ben endollada i mai perdre la concentració.


👉🏽Aquesta ha estat la fórmula d'aquesta primera part, on les distàncies han estat, de bon començament, molt amplies fins a arribar a la meitat del partit amb un resultat de 10-21


👉🏽Segona on el partit ha estat més d'anada i tornada i d'intercanvi de gols a causa de la superioritat i marge que portàvem de la primera part. La tònica ha estat la mateixa, variant en què aquesta segona part hem fet servir més el contracop i que el rival ha aconseguit ser més efectiu de cara a porteria.


👉🏽Tot i això, la sensació ha estat molt semblant el nostre equip controlant el partit de començament a final i demostrant que aquesta és la nostra identitat, mai abaixar els braços. Resultat final 29-42


👉🏽Donar l'enhorabona als nanos i a l'entrenadora per un partit en què ens han fet gaudir molt. Gran partit nois!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
コメント


bottom of page