top of page

CE Handbol BCN Sants vs Aleví mini

🔴⚫️CE Handbol BCN Sants 10 - 6 Aleví mini


👉🏽Bon día famílies!!! Arriba la primavera! I no només això, quin “disfrute” el partit d’aquest dissabte!! Gràcies als peques i l’entrenador perquè davant les dificultats de la temporada, aquest equip de petits genis només fa que créixer! I ens ho hem passat de conya!!!


👉🏽El primer quart, com sempre, amb dificultats per agafar el to al partit. Perdut. Poca defensa, força individualitats. Però, llavors, els peques varen veure que se’ls podia guanyar.


👉🏽Al segon quart, 6-1 per nosaltres en arrencar. Després, tot i que varen escurçar la diferencia, nosaltres ens vàrem emportar el quart. Llavors, els nostres cracks varen veure que amb bona defensa els passàvem per sobre.


👉🏽El tercer i darrer quarts varen anar ajustats: a nosaltres ens va costar agafar el nivell del segon quart i no vàrem poder girar el resultat al nostre favor. Compteu que el darrer quart, a 1 minut del final anàvem 9-9 i un minut de desconnexió i atacs no molt bé resolts, varen portar a que ens guanyessin. Però va ser emocionant!!! Molt!!! I quin bon gust queda !!!


👉🏽El que mes va agradar a qui escriu? La defensa! De tots!! Enhorabona cracks!!! Entrenador, aquesta es la línia a seguir. Ara, a entrenar amb intensitat per mantenir-ho!


👉🏽I en acabar? Bé, Sants té el tema del Parking, l’embolic del GPS per trobar el pavelló.....però també un tobogan molt xulo al costat de l’estació. Alguns dels peques s’hi varen llençar un parell de cops!! Us deixo alguna foto.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page