top of page

Cadet Masculí vs. Tarragona HC

🔴⚫️ Cadet Masculí 31-32 Tarragona HC


👉🏽Partit dels dos primers classificats. Sortida una miqueta tova per part dels nostres, davant un equip amb una gran presència física que ens ha fet patir i esforçar-nos per tal de mantenir diferències que han estat d'uns 4 a 5 gols en contra durant tota la primera part, arribant al descans amb el resultat de 14-17


👉🏽Segona part on ha canviat la dinàmica, no pas perquè el rival deixés d'apretar sinó per un treball i esforç molt important dels nostres. Les diferències han anat disminuint i cap a la meitat d'aquesta part el marcador s'ha igualat.


👉🏽Aquí ha sortit un altre partit on els dos equips han lluitat per emportar-se la victòria. Hem estat fins i tot per davant en el marcador, però avui ha tocat creu.


👉🏽Només queda animar al nostre equip, ja que mai ha perdut la cara, on era el més fàcil degut com ha anat el partit i l'esportivitat al límit que sempre té el nostre rival, i donant sempre tot el que podem i amb això no se'ls hi pot demanar res més als nostres jugadors. Resultat final 31-32.

Enhorabona per l'esforç i continueu així!!


123 Sant Llorenç🔴⚫🔴⚫
Comments


bottom of page